Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

ej jak to jest z tym posiłkiem po treningu...

Polecane posty

ostatnio przybrałem na wadze 5 kg z czego sie ciesze i malutku tłuszczyk pojawił mi sie na brzuchu wiec cwicze by to jakos wyrzeźbić......... pytanie kieruje dla tych co koksza i wpitalaja prochy miedzy ćwiczeniami przed i po......bo i oni beda wiedziec o co kaman.... tylko nie próbujcie mi wmawiać ze mam isc na siłke :classic_cool: no wiec podczas cwiczen 6 weidera plus program 100 pompek mam jeść przed czy po ćwiczeniu? zawsze po jestem tak głodny ze amen alleluja jak nigdy :D to chyba dobrze bo chciałbym przybrac troszke na masie lekko to rzeźbiąc wiec jedzenie "normalnej żywności":classic_cool: po cwiczeniach jest dobrym posuniecie?

Gość aklluu9
przed treningiem duzo wegli i jakies bialko i zdrowe tluszcze ja polecam makaron lub ryz, ser twarogowy poltlusty lub tunczyk, no i olowa z oliwek po treningu wegle i bialko 50/50 no i jakas godzine po treningu posilek bogaty w bialko przed aerobami ja bym sobie carbo walnal czyli jakies wegle cos zjesc musisz a przed spaniem to mozna ser twarogowy poltlusty albo tunczyk+oliwa z oliwek jak kto woli

przed aerobami ja bym sobie carbo walnal czyli jakies wegle cos zjesc musisz no własnie spitalaj mi z tymi prochami juz gadałem :classic_cool: ale dzieki za reszte

Gość aklluu9
ja ci grzecznie a ty spitalaj xd

"przed aerobami ja bym sobie carbo walnal czyli jakies wegle cos zjesc musisz" Przed aerobami ale takimi właściwymi? A po co? Zeby tymi aerobami zamiast tłuszczu spalac to carbo? Po to się właśnie aeroby wykonuje rano na czco albo po treningu aby organizm uruchamiał zapasy a nie bieżące kalorie

bo jeden juz tak zarł te prochy a teraz czeka az usuna mu nerke wiec jestem przewrażliwiony na tym punkcie i zadnych proszkow jesc nie bede :classic_cool:

ale jakie prochy? węglowodany w postaci proszku? czy winstrol 100mg dziennie? odzywki to tylko składniki odzywke w łatwo dostepnej formie. nie panikuj

Gość al;u9
ale ja nie namawiam do prochów , są sprawdzone odżywki , ale nie musisz ich brać.Ogólnie jeśli chcesz rzeżbę to dieta jest monotonna , jajka , warzywa na parze , pierś kurczaka, ryż, tuńczyk.

nima takiej opcji zadnych gainerów czy mas chuj wie co nie bede zarł :) tylko normalne jedzenie wchodzi w gre :) a jem duzo i przez to przytyłem :D

Gość al;u9
ważne żebys był konsekwentny,powodzenia soss

no dzieki mam nadzieje ze wyrobie ten brzuch i gorna czesc ciała nie tracąc zbytnio na wadze