Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewieemcoztymzrobic

krepujaca sprawa guzek przy odbycie

Polecane posty

Bardzo prosze o darowanie sobie glupich koementarzy:p dla mnie to problem i to dosyc wstydliwy Otoz 2 dni temu zrobil mi sie dosyc spory guzek przy odbycie, jest tez na nim taka jakby ranka Boli dosyc mocno i nie wiem co z tym zrobic.. Wiem ze powinnam isc do lekarza, ale sie wstydze Nawet nie wiem do jakiego Jutro mam wizyte u ginekologa Myslicie, ze powinnam sie go zapytac o to, czy on raczej sie takimi rzeczami nie zajmuje? Czytalam troche o tym i nie sadze, zeby to byly hemoroidy czy cos w tym stylu chociaz sama nie wiem Mam dopiero 20 lat Mozliwe ze zacielam sie przy goleniu 4 dni temu \Czy ktos zna sie na tym?:( to nie daje mi spokoju

Gość to hemoroid
lekarz i tak nic nie pomoże.

Gość karooooolciaaaaaaaaaaaaaaaa
też kiedys mialam cos takiego .. bolalo nawet jak majtki uciskały czy cos .. ja miałam to od golenia się wlasnie .. Nie wiem, czy Ty tez masz to przez golenie .. jutro jak pojdziesz do ginekologa to warto zapytac o to .. nie krepuj sie, to zupelnie normalne rzeczy .. ludzie z bardziej wstydliwymi sprawami chodza do lekarzy .. nie pozwol zeby Cię coś bolało czy meczylo tylko dlatego, ze sie wstydzisz i to w dodatku lekarza .. jutro ginekolog Cie nie wysmieje a moze i akurat pomoze .. a jesli nie to napewno wysle do odpowiedniego specjalisty ;) trzymam kciuki i nic sie nic martw !

dzieki karolcia A powiedz mi samo ci to zniknelo czy poszlas do lekarza?