Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalna

czy ja tak dużo chce od życia?! pomocy

Polecane posty

Gość oficjalna

Witam wszystskich.Pisze tutaj, ponieważ mam 20 lat i powodzenie u mężczyzn, a tak na prawde nigdy nie miałam faceta.. ja wiem, że to brzmi dziwnie, ale kręciłam z dużą ilością chłopaków i wszystko się jakoś kończyło na niczym, albo w ogole nie byłam zainteresowana adoratorami. Nie potrafie znaleźć sobie faceta. a jeśli owy kandydat stanie na mojej drodze to wszystko się psuje w połowie. Powiedzcie mi prosze dlaczego tak jest.. to jakie fatum czy coś ze mna nie tak? p.s. tak wiem, że jeszcze do niedawna szukałam ideału, ale od jakiegoś czasu chce się na prawde zakochać. Zależy mi tylko, żeby mój wybranek miał świetny charakter z wyostrzonym poczuciem humoru. czy to tak dużo?

Gość i___ieti
niestety dużo... każda tego chce

Hmmmmmmmmmm malutkimi kroczkami zdobywaj,tak jak faceci to czynia(niektórzy)

Gość oficjalna
i tak własnie się staram robić.. fajny charakter i poczucie humoru? to jest dużo? faceci gdzie wy sie chowacie...

oficjalna-- jakby swinia miała rogi ,toby bodła i gryzła.Czy nie bawisz sie w ogrodniczke?:)

Gość oficjalna
nie wiem. po prostu nie widze odpowiednich kandydatów, co mnie w ogole nie mobilizuje. a jak sie takowy trafi to coś idzie nie tak.. nie mam pojecia co. ja chyba zyje na niewłasciwym swiecie

Może dojrzałas fizycznie lecz nie nastąpiło u Ciebie równoczesne myślenie emocjonalne.Poczekaj.

Gość oficjalna
niby tak, ale strasznie przez to cierpie bo chce sie w koncu choiaz raz w zyciu na prawde zakochac. potrzebuje czułości,nooo!

Gość miejscowy blokers
ja bylem swietnym, ale towar poszedl w dobre rece🖐️

Gość oficjalna
mam wrażenie, że wszystkie świetne towary są już w dobrych rękach.. :)

oficjalna-- nie spiesz sie.Cierpienie tylko wzmocni Cię bardziej

Gość oficjalna
wydaje mi sie ze jestem juz wystarczająco wzmocniona oglądaniem ekscesów znajomych par. bóg mnie po prostu nie kocha:D

Bóg ma swoje sprawy nieziemskie.Dlaczego tak usilnie dążysz? wiadomo hormony.Czy chcesz tak bardzo współżycia?Przecież teraz tak jest,jak się nie oddasz masz klops.Chcesz tak to sobie ułozyć życie??Chcesz wiecej cierpieć jak Cie porzuci?:(

Mowię Ci poczekaj.Obyś nie wróciła tutaj z płaczem.

Gość oficjalna
nie chce żadnego współżycia. chce miłoooooooooości! I gdybym się rzucała na pierwszego lepszego, to by nawet nie było tematu. ale bronie się od tego jak moge i czekam na właściwego. niestety cierpliwość mam wybiórczą i powoli się kończy..

Gość oficjalna
ale dziękuje FANFI że wyczytujesz moje żale, no i za rady również. Chociaż jeden z którym można normalnie 'pogadac';)

Trudna sprawa.Musisz takich facetów wyrozumiałych poznać.

Czy okażą sie na tyle dojrzali?Przecież men ma wpisane w naturze charakteru aby byc zdobywca.To też wielka mądrość faceta musi być aby tylko na uczuciu wzajemnej miłości bazować bez dalszych posunieć.Czy uda sie? Radze starszego poznać

Gość oficjalna
dlaczego starszego? sugerujesz że chłopak w moim wieku nie da mi czułości?

Gość oficjalna
no to ja Ci to kiedyś udowodnie. mam nadzieje, że jak najszybciej:) nie kręcą mnie dużo starsi, nie tego szukam

Nic na siłe.Nikomu nie musisz udowadniać tym bardziej mnie.Zachowuj sie przezornie i miłość nadejdzie.

Gość Hejjjj
A co rozumiesz przez świetny charakter? No i co do tego współżycia, to pragniesz tego dopiero gdy się zakochasz?