Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonisiaprosiOrade

Dolegliwosci skorne prosze o pomoc

Polecane posty

Gość MonisiaprosiOrade

Witam od pewnego czasu mam problem . Swędzi mnie cale ciało nawet skóra glowy i czasami na plecach wychodzą mi wielkie pręgi bardzo swedzące ale po chwili znikaja .I tak samo na dloniach nogach ...A na twarzy co jakiś czas zaczyna mnie swędzic jakas częśc twarzy a jak zaczne sie drapac wyskakuje krostka , która wygląda tak ze jest czerwona swedzi i tak jak by cos bylo w srodku i boli. Zastanawiam sie czy taki obiawy nie są przyczyną zlapania czegoś na solarium bo raz na jakis czas korzystam i od kąd zaczelam to po jakims czasie mam ten problem . Tylko ze mam tak nawet jesli przez jakis czas nie pojde do solarium to problem nie ustepuje .Co to moze byc ?? prosze o pomoc czy to mozliwe ze zlapalam jakas chorobe skory?

Gość bahbdhjsvbdsac
Śwerzb?

Gość sraka_praptaka_..
Obawiam się, że musisz się umyć.

Gość Rysa na szkle 28
czy świąd w nocy nasila się? na skutek przegrzania objawy się zaostrzają również. to może być swierzb tak jak ktoś napisał

Gość lolaewewew
to nie świerzb, świerzb nie obejmuje skóry twarzy

Gość MonisiaprosiOrade
pod wplywem ciepla zaczyna swedziec wlasnie bardziej . A na twarzy jest rzadko i nie wiele

Gość MonisiaprosiOrade
a jesli to wlasnie ,,świerzb" to czy moglam to zlapac i czy zarazam ?? jak sie tego pozbyc??

Gość MonisiaprosiOrade
krostki nie sa jakies widoczne , tylko najgorsze to ze swedzi i jak podrapie to sie pojawia i mocno swedzi wlasnie najwiecej to na plecach wieczorami ...a pozniej znikaja i tak wkolko ;/

Przede wszystkim do lekarza! Tutaj nikt ci leczenia nie zaproponuje, a coś zrobić musisz

Gość Masakra :/
sraka_praptaka_.. Obawiam się, że musisz się umyć. jenniferr8787*** myj sie dziewczyno, wstyd naprawde http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;am p ;ob=av2n Tacy ludzie jak wy powyżej to moim zdaniem wogole nie powinni sie udzielach na takim forum tylko na takim dla ludzi chorych psychicznie!! Dziewczyna ma problem a wy jesli nie poitraficie sie wypowiedziec to sie nie osmieszajcie

Tutaj prosisz o pomoc? Czy to poradnia dermatologiczna? A ci co tu tak skwapliwie d"diagnozują" niech zamilkną, bo to żałosne.

Gość werf
od kąd? uczyć się a nie na solarium biegać