Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15kilomniej

15 kg mniej!!!

Polecane posty

Gość 15kilomniej

Kilka dni temu podjąłem wyzwanie: schudnę 15 kg! Cel mam zamiar osiągnąć po prostu w miarę mądrze się odżywiając i wykonując proste ćwiczenia. Mam nadzieję, że uda mi się udowodnić, iż jest możliwe zrzucić zbędne kilogramy bez jakiś super wymyślnych diet, karnetów do fitness/siłowni itd... Zapraszam do śledzenia postępów pod adresem: http://15kilomniej.blogspot.com Pozdrawiam!

Gość mijaaa
Porażajace - kaszalot czekający na cud ... A jedyną gimnastyką jaką uprawiasz to nadal ruch ręki z talerza do ust i ruch palców po klawiaturze (bo zakłądasz już któryś z kolei temat o tym samym, żałosnym pomyśle schudnięcia bez diety i ćwiczeń...)

Gość 15kilomniej
mija... wole byc kaszalotem niż bezmózgiem :) Miłego dnia!

Gość gosiula30
cześć oj co za ludzie.... nie przejmuj sie ja tez mam gdzieś tyle do zrzucenia i chętnie sie do Ciebie dołączę napisz coś więcej jak zamierzasz się odżywiać bo ja nie mam jeszcze planu..niestety...pozdrawiam

Gość user132
i ja dołączam z zainteresowaniem :)

Hej User132! To może ja podzielę się z Wami tym co, pod kontrolą dietetyka, stosuję. Najważniejsze dwie sprawy: jeść 5 razy dziennie niewielkie porcyjki i nie rezygnować ze śniadań.