Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahsjkvdfdmmm vmc

Pilne

Polecane posty

Gość ahsjkvdfdmmm vmc

Witam Mam taki problem. Wczoraj po stosunku zsunęła się prezerwatywa. Szukałam w internecie informacji na temat tabletek 72 po, natrafiłam na metodę Yuzpe. Czy stosowałyście? Co o niej sądzicie? Nie ukrywam, że cena jest dość istotna- studiuję, koszt 80 zł za tabletkę to jest pewien wydatek. Z pewnością dziecko byłoby większym, ale jeżeli jest alternatywa to wolałabym zapłacić mniej za tabletki antykoncepcyjne. Znalazłam listę tabletek, które można w takim wypadku wziąć : Gravistat 250 2 tabletki Gravistat 125 4 tabletki Microgynon 4 tabletki Minisiston 4 tabletki Rigevidon 4 tabletki Stediril 30 4 tabletki Powiedzcie proszę jak wasze doświadczenia z tą metodą. I może możecie polecić lekarza- pediatrę w Warszawie lub okolicach (najlepiej Ząbki), który bez problemów przepisze któreś z tych tabletek (do specjalisty są straszne kolejki, prywatnie na razie brak środków). Dodam jeszcze, że przez kilka miesięcy przyjmowałam Rigevidon bez skutków ubocznych więc chyba lekarz rodzinny będzie miał mniejsze opory żeby taką receptę wystawić. Dziękuję z góry za wypowiedzi, za te niepotrzebne- również dziękuję ;)

Gość ahsjkvdfdmmm vmc
proszę pisać :)

Gość ahsjkvdfdmmm vmc
halo halo