Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simian raticus

Dlaczego inteligentne kobiety nie mają przyjaciółek?

Polecane posty

Gość simian raticus

Bo z głupszymi od siebie się nie będą zadawały!

Gość ,jytdjtgrfs
wcale nie, inteligentna niby jestes, a nie wiesz ze w przyjazni nie liczy sie tylko 'twoja madrosc i trzezwosc umyslu', mozesz byc glupia jak but, ale jesli masz wystarczajaco duzo charyzmy w sobie i potrafisz sie otworzyć na ludzi, potrafisz sie poswiecic dla kogoś i czerpac z tego przyjemnosc to nigdy nie bedzie problemu z przyjaznia... tobie tego brakuje, jesteś dlatego nie masz przyjaciol. wykrecanie sie tym ze jesteś 'za inteligentna' jest jeszcze bardziej zalosne niż to ze nie masz nikogo komu mozesz zaufac obok siebie i w dodatku sie do tego przyznajesz. no nie szkoda ci samej siebie? co z toba bedzie za 15 lat? otworzysz w swoim domu schronisko dla kotów?

Gość grzybek ...
nie mają bo głupota innych ich nie interesuje:D

Gość Ariel syrena
Jako inteligentna kobieta mogę rozmawiać sama że sobą, nie potrzebuję przyjaciółki do plotek :D Nie potrzebuję plotek właściwie Nie ufam żadnej kobiecie, nie chce mi się poświęcać czasu na tzw przyjaźń bo kilka fałszywych zdzir już poznałam

Gość grzybek ...
inteligentne wiedzą ,że nie ma przyjaźni między kobietami:D tylko rywalizacja a te głupie chcą tylko skorzystać na przyjaźni z mądrzejszą.