Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simian raticus

Inteligentni mężczyźni nie są dla głupich kobiet!

Polecane posty

Gość simian raticus

Już niech się lepiej kobieta nie żeni by dziecko głupie miałaby urodzić!

Gość zielona laska
Inteligentny czy nieinteligentny i tak patrzy na piersi, twarz, figurę :)

A co komu po inteligentnym facecie? Facet ma być mądry, pracowity i szczodry, sama inteligencja nic nie wnosi do związku.

ależ ty mądra przecież ci mądrzy mniej patrzą na piersi i figurę i seksapil a bardziej zawracają na charakter i inteligencję u kobiety.I jest to podobno udowodnione naukowo.

Gość mariolka*
drogi autorze, nie wiem, czy to ty masz być tym "inteligentem", ale kobiety wychodzą za mąż, a nie się żenią!

Gość znaffca kafe szamba
nawet jeśli jest to udowodnione naukowo to kobiety, które nie mają nic do zaoferowania po za względnym ciałem będą twierdzić, że to facetom wystarczy. Te same "inteligentne" wymyśliły, że faceci boją się inteligentnych kobiet.

No właśnie :) MĄDRZY a to wcale nie oznacza że dotyczy to inteligentnych bo to zupełnie co innego i nie rozumiem jak ludzie mogą uważać że inteligentny znaczy mądry :o

Oczywiście że faceci nie boją sie inteligentnych kobiet, tylko takich, które uważają sie za inteligentne i bardzo starają sie to pokazać :p

żabulinek zaopatrz siew słownik wyrazów bliskoznacznych bo do słowa mądry z miejsca mogę dopisać jeszcze ze 12 innych znaczeń :p np dla mnie rozważny to raczej ostrożny...

ja uważam że te inteligentne boją się mniej inteligentnych facetów. Bo przecież ta inteligentna ma wszędzie powodzenie.

kurwa z tego wszystkiego wynika że ludzie głupsi boją się inteligentnych:D a przecież tak nie jest tylko odwrotnie:)

Gość a ja znalazłam
fajny wierszyk Marian Załucki "Wszystko o mężczyźnie" Moja żona to mądra niewiasta. Moja córka, proszę państwa, dorasta - moja żona więc z głębi fotela nieraz rad mojej córce udziela. - Nie szukaj, córeczko, mołojca! Nie trzeba - popatrz na ojca: nikt się na oko nie wyzna, a jednak mężczyzna. Mężczyźnie nie trzeba urody. Mężczyzna nie musi być młody. Mężczyzna się nie ma podobać nikomu - mężczyzna potrzebny jest w domu! Z mądrością to także przesądy - intelekt to - dziecko - nie wszystko. Mężczyzna nie musi być mądry - wystarczy, jak ma stanowisko! Mieć życie wewnętrzne bogate? A po co mu? Popatrz na tatę! Mężczyznę nam z nieba zesłali, córeczko, nie po próżnicy: mężczyzna i w sercu płomień rozpali, i węgla przyniesie z piwnicy! Czasami zaprosi do tańca, podskoczy w rytmie klawiszy - i wtedy mężczyzna ma w sobie coś z samca: tak dyszy, córeczko, tak dyszy! Choć czasem, gdy mówić już szczerze, nachodzą go myśli niezdrowe i wtedy w mężczyźnie wręcz budzi się zwierzę! Ale domowe, córeczko, domowe! Nie szukaj, córeczko, mołojca! Nie trzeba - popatrz na ojca... Wtedy posłuszna swej mamie córeczka spojrzała na mnie z tkliwością i czcią nienaganną, i z płaczem: "Ja chcę być panną!"

Gość jak będziesz miał kasę
to wszystkie Twoje mankamenty nie będą miały znaczenia 👋

pewnie! to świadczy o zaradności faceta - kiedyś musieliśmy przynieść kobiecie mamuta, a teraz portfel wypchany pieniędzymi. Taki wyznacznik sukcesu ;)

spróbuj przeczytać jeszcze raz to, co napisałEm wyżej - bez problemu rozpoznasz płeć :/.

to właśnie to zauważyłem. i mnie to zastanowiło,to się chciałem upewnić, a ja słucham tylko opinii kobiet na ten temat.

Gość jak masz kasę
słuchać możesz kogo chcesz, najpewniej mamy w tym temacie :D. Popatrz sobie na to, za kim oglądają się kobiety, które ci się podobają - nie znajdziesz wśród nich zakompleksionych, rozlazłych nieudaczników, ale tzw. LUDZI SUKCESU :). Którym kasa daje poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji, pewności siebie i animuszu. Taki ktoś jest w stanie skutecznie kobietę uwodzić i rozkochać. Ktoś, komu trzeba podcierać smarki z nosa, choćby nie wiem jak inteligentny - kobiety nie zatrzyma na dłużej. Aha - mądry oznacza "posiadający wiedzę" a inteligentny - "posiadający zdolność kojarzenia faktów". I nie ma rzeczy "podobno potwierdzonych naukowo" - albo są "podobno" albo "udowodnione". Tyle w temacie Twoich wypowiedzi. Żyj dalej mrzonkami o księżniczkach ratujących z wież swoich "księciuniów". Powodzenia!

Ale ja nie myślę o księżniczkach które czekają na jakichś księciuniów. A te podobno potwierdzone naukowo to napisałem dlatego, bo dokładnie tego nie sprawdzałem tylko usłyszałem w wiadomościach w tv. Nieudaczników W OGÓLE nie bierze się pod uwagę bo taki człowiek nie jest normalnym. Kasa daje ale jak jest ładniejszy a biedniejszy i z super charakterem a jakiś bogatszy a brzydki.To też kasa bierze górę?No przecież nie może górować zawsze kasa? I proszę mi nie pisać o nieudacznikach, albo o podcieraniu smarków, bo takich się nie bierze pod uwagę,chodzi o to co jest na najwyższym szczeblu kasa, wygląd, charakter czy może stosunek odnoszenia do ludzi?

Ja nigdzie nie napisałem o kobietach, które CZEKAJĄ na księciuniów, tylko o tych co to RATUJĄ ich z wież :D. Takie czasy, że kobiety noszą portki - i owszem, tak jak kiedyś upolowanie mamuta czyniło cię przywódcą "stada" tak teraz czyni to kasa. Czy ci się to podoba czy nie :D

Gość ale o czym ty piszesz?
A ty tu jakiś plebiscyt urządzasz, czy jak? Co się BARDZIEJ dla kobiet liczy? Jakiejś uniwersalnej prawdy szukasz? To jako kobieta mogę ci napisać - jesteś naiwny, jeśli myślisz, że znajdziesz. Dla jednej liczy się coś, co dla innej ma mniejsze znaczenie. Ogólnie patrzymy na całokształt. I u facetów to działa tak samo. Jak kobieta jest piękna, a głupia - to weźmiesz ją do łóżka, ale szybko się nią znudzisz. Jak jest mądra, a brzydka - możesz dyskutować godzinami, ale wiesz że relacji fizycznej nie nawiążecie. Babki patrzą tak samo.

Gość abrakadabratuturutu
Trochę racji w tym jest, kolego, co napisał ten od kasy ;). Posiadanie kasy czyni mężczyznę pewnym siebie - a to kobiety lubią. Ktoś, kto się dorobił raczej nie może być durniem bez szkoły. Cechy charakteru - żadna kasa nie pomoże, jeśli gość jest burakiem, ale zazwyczaj ludzie z kasą obracają się w takim środowisku, że również "klasy" nabywają. Także wszystko się ze sobą łączy, nie możesz rozdzielać pewnych spraw. "Byt określa świadomość".

Gość a inteligentne kobiety
nie są dla głupich facetów - i w ten sposób nic w przyrodzie nie ginie, Autorze :D