Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz

Czy mozna osiągnąc orgazm przez stosunek udowy?

Polecane posty

Gość Fetysz

Czy uprawialiście kiedyś stosunek udowy? Sex bez penetracji. Czy można osiągnąć orgazm w taki sposób? Wypowiadajcie się!!!

Gość Fetysz
zy ktoś kiedys uprawiał taki stosunek?

Gość żegnaj czarny poniedziałku
Można, ale po co się tak męczyć?

Gość Fetysz
Może ktos miał doświadczenia z ta metodą?

Gość Fetysz
Ja także nie znam stosunku ludowego!

Gość johnzotwocka
nie wiem czy chodzi ci o coś takiego np... kobieta kładzie się na plecach, facet klęka, ona unosi nogi prostopadle do góry tak, że przylegają do jego brzucha i torsu, stópki ma przed oczami... kutasa umieszcza między jej gorącymi udami, ona zaciska i jazda... a wytrysk na brzuszek i cycuszki w zaleznosci od zasięgu

Gość Fetysz
Coś w tym stylu,ale chyba lepszy efekt jest jak kobieta leży na brzuchu i ma zaciśnięte nogi wtedy wprowadzany członek pod samymi pośladkami stymuluję łechtaczke

Co to za głupota, poceranie penisa o uda :o ja myslałam że tylko 15latki, obawiajace się ciąży mają takie jazdy.

Gość Fetysz
Jest to podobna przyjemność tak jakby się wprowadzalo czlonka w drogi rodne kobiety

Zdarzyło mi się tak kilka razy, ale u mnie orgazm jest niemożliwy w takiej pozycji. Zresztą nie zależało mi wtedy na orgazmach, tylko na wygodzie :D

Gość Fetysz
Już pisałem kobieta ma przyjemnośc kiedy członek pociera jej łechtaczke! Czasami kobiete boli głowa i nie ma ochoty na sex ale żeby było podobnie i żeby mężczyzna był zdowolony daje możliwość takiej metody

Z mojego doświadczenia wynika, że wcale tej lechtaczki nie pociera. Żeby facet coś czuł uda muszą ściśle do siebie przylegac, a to oznacza, że wargi sromowe też sa zacisniete i penis przesuwa się ponad nimi nawet lechtaczki nie dotykajac.

Gość johnzotwocka
rety - no właśnie jak kobiecie nie bardzo się chce, ale chce sprawić przyjemność partnerowi, albo jak ma okres itp... i nie zawsze każdy facet chce non stop tryskać w cipce... a kobieta jaką ma przyjemność? Mało która przecież osiąga orgazm podczas stosunku tylko podczas palcóweczki albo minetki zatem często nie ma różnicy czy facet zrobi dobrą minetkę a potem wejdzie i spuści się w środku czy zrobi dobrąminetkę a potem spuści się między udami... lub gdziekolwiek

Gość heheheh gorzej niż żle
To spowoduje tylko otarcie warg sromowych a łechtaczka nawet nic nie poczuje

Otóż! Ja tej metody próbowałam będąc w zaawansowanej ciąży. Czasami nie chciałam normalnego stosunku, bo dostawałam potem skurczów, a pod koniec jak się dziecko źle ułożyło to mnie po prostu bolało. Oral odpadał bo miałam permanentna zgagę a przecież nie mogłam faceta pozbawiać seksu zupełnie :D więc się odwracalam tyłkiem do niego i na boczku robił sobie co swoje przy okazji mi fundujac miły masaż piersi itp. I oboje usypialismy spokojni :D No oczywiście mogłam mu powiedzieć - wypierd*** egoisto! Skoro ja nie będę mieć orgazmu, to ty tym bardziej! :P

Nic się nie ociera (o ile oczywiście kobieta jest podniecona) służ z pochwy wystarczy, żeby było wilgotno i między udami. A jak nie wystarczy, to zawsze jest ślina. :P

Gość Fetysz
No właśnie ta metoda jest także dobra w zaawansowanej ciąży!

Gość johnzotwocka
Nei - ;) opcja jaką podałaś na końcu pewnie byłaby u Ninaaaaa19 ;)

Gość Tylko nieudacznicy
Ale to w dalszym ciagu tylko pocieranie o wargi, gdyż łechtaczka jes schowana pod wargami i w dodatku nie ma możliwości jej pocierać "od tyłu" nawet pomimo 17cm. Nie pierdolcie glupot, facet sie zleje, ale kobieta nie ma nic z tego.

johnzotwocka Nei - opcja jaką podałaś na końcu pewnie byłaby u Ninaaaaa19 Tak a co uprawiałeś ze mna sex że wiesz jaka jestem i co lubie?! Nie jestem w ciąży, i nie widze potrzeby by pocierać sie jak paralityk. Seks ma być przyjemny dla obydwu partnerów, nie jestem typem dziewczyny która wystawia tyłek do anala by facetowi sprawić przyjemność.

Gość Fetysz
Można spróbować od przodu jak kobieta leży na plecach tylko członek musi być wprowadzany pod kątem

tylko nieudacznicy - tzn, że seks oralny to też egoizm, bo przecież jak facet robi minetkę, to tylko kobieta szczytuje :D a facet nic z tego nie ma :P

Gość dziwne toto
ale może ktoś tak lubi a kidy kobieta nie ma ochoty na bzykanie zawsze moze zrobić laskę, moja pani jak nie ma ochoty zawsze proponuje mi lodzika, dba o mnie żebym nie chodził nabuzowany

Nei To ciekawe, bo mój partner jest bardzo często bardziej podniecony podczas lizania mojej cipki niż ja.

Nei tylko nieudacznicy - tzn, że seks oralny to też egoizm, bo przecież jak facet robi minetkę, to tylko kobieta szczytuje a facet nic z tego nie ma są tacy co przy minetce strzelają :classic_cool: