Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja823

Gdzie kupię pampersy w promocji??

Polecane posty

W którym markecie dziś kupię pampersy w promocji. Orjętujecie się czy gdzieś jest promocja?

Gość Lirojka21
pytałam wszędzie, ale nigdzie nie ma promocji

Gość fdhnnhncg
Jesli chodzi o pieluszki to w rosmanie ale nie firmy pampers tylko babydream cy cos takiego

byłam ostatnio w makro i dużo ludzi kupowało pampersy, może tam taniej???

Dzięki za zwrócenie uwagi na ortografię, rzeczywiście teraz jak spojrzałam to aż parzy!!!

Gość oriętujemy się
zdarza się najlepszym ;) ja już kupuję tylko pampersy po sprawdzeniu na promobaby, wczoraj kupiłam paczkę premium care i 3 paczki chusteczek- w carrefourze, łącznie 6 dych, czyli tyle i ile zwykle paczka kosztuje w tesco :o pieluchy z rossmanna nie nadają się dla każdego dziecka- moją córkę poza pampersami wszystkie inne odparzają :(

kupiłam w tesco za 54.99 :( a w zasadzie to czym się różnią te zielone od tych pomarańczowych sleep and play? Oprócz ceny jakaś dycha różnicy.

Gość oriętujemy się
wydaje mi się, że te pomarańczowe są mniej chłonne- ostatnio kupowałam je lata temu (2007 lub 2008) i pamiętam, że wtedy mi dziwnie pachniały. ale starsze dziecko nie miało problemów ze skórą, poza tym służyły tylko jako ochrona przed ewentualnym nocnym zalaniem łóżka (no i sprawdzały się, bo bywały różne wypadki). teraz przy małej i jej delikatnej skórce- pewnie bym się ich bała, bo uczuliły ją: babydream, huggies'y, dada premium (trzeba by je non stop zmieniać,bo kiepsko wchłaniają wilgoć), więc na bank zostanę przy zielonych i białych, jak długo mała jeszcze będzie ich potrzebować (planuję odpieluchować ją latem).

Dzięki z opinię. Moja córcia ma 1,5 roku i zaczynam ją sadzać ale na razie nawet minuty nie usiedzi. Nie wie "z czym to się je" :)) Zejdzie i pójdzie pod stół lub za firankę i zrobi w kuckach kupę!