Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgośśśśkaa

Mój facet powiedział, ze jakbym zaszła w ciąże to mnie rzuci

Polecane posty

Gość małgośśśśkaa

i wyjedzie za granicę i bedzie sie przede mną ukrywał, zebym go o alimenty nie pozwała

no to mi wygląda na jakiegoś nieodpowiedzialnego typka bo o ile wiem dziecka w pojedynke zrobić nie można, lepiej się zastanów czy chcesz być z kimś takim

Gość małgośśśśkaa
no właśnie sie zastanawiam on powiedział, zebym zaczęła brac pigułki a jakbym wpadła tzn. ze z premedytacją bym nie wzięła pigułek i wrobiła go w dziecko kurcze ja nie chce jeszcze dziecka, bo nie jestem gotowa no ale kurcze dupek z niego wiele osób biere pigułki regularnie, a mimo to wpada aż mi się odechciało seksu z nim

Gość Wiec zastosuj
najskuteczniejszą antykoncepcję- wstrzemięźliwość. 100 % skuteczność. Powinnas kopnąć w zad tego pajaca

Gość antek_partyzant
to zależy, co masz na myśli pisząc "mój facet", w jakim jesteście związku - może obawia się, że zwyczajnie chcesz go "złapać na dziecko"

Gość małgośśśśkaa
jestesmy w dosc młodym ziązku no właśnie on sie obawia, ze chce go złapac na dziecko ja wcale nie chce dzieci, no ale ryzyko jest zawsze

Gość małgośśśśkaa
no własnie ak mu miałam powiedziec ze niech najlepiej spierdala juz teraz wówczas będzie miał pewnosc, ze go w to dziecko nie wrobie

Gość małgośśśśkaa
na razie seks był tylko pare razy w gumce spotykamy sie os paru miesięcy dopiero

Gość powinnaś o nim pisać już
per "MÓJ BYŁY" Wszystko w temacie...:O

Gość czy twój facet to kaliban?
bo pamiętam, że tak właśnie kiedyś pisał na kafe :classic_cool:

Gość antek_partyzant
trzeba się zabezpieczać, chociaz i tak pewności nie ma, ale warto ograniczać ryzyko do minimum

Gość yyuyuu
i po co ten temat? czy jesteś tak głupia, że potrzebujesz, aby postronni ludzie powiedzieli ci, że najukochańszy Misiek nie jest jednak wymarzonym kandydatem na mężusia, bo sama nie widzisz? dżizass!!

Gość małgośśśśkaa
no właśnie on mi to powiedział pare dnie temu od tamtej pory sie nie widzieliśmy seksu juz na pewno nie będzie mogę sie z nim spotkac, ale na pewno bez seksu, czy lepiej sie z nim w ogóle nie spotykac?

Gość nm,.6789
najlepiej wez sie za nauke a sex zostaw jak dorosniesz

Gość dfgdfg545545
Olej go, po co masz tracić czas? W tym czasie może Ci jakiś wartościowy facet przejść koło nosa.

Gość yyuyuu
przenajświętsza panienko! olej go całkowicie! to że on cię nie szanuje- cóż bywa, ale sama siebie nie poniżaj zadając się z takim amantem. wspólne wypicie kawy z takim frajerem, to poniżenie dla normalnej kobiety- jeżeli uważasz inaczej, to masz problem i całe zycie będziesz ruchana w tyłek przez frajerów(metaforycznie)