Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda koza...

o co mu moglo chodzic?

Polecane posty

Gość nm,.6789
mloda koza... gdy rozmawiasz, nie słyszysz czy "żaba" jest pisana przez "rz" czy "ż" glupia cipo po twoim toku rozmowy facet sie zorientowal ze tylko na danie dupy cie stac:classic_cool:

Gość mloda koza...
gdy mnie odprowadzał, było trochę późno, a w naszej okolicy szukają trzech przestępców. Myślałam, że kuzyn mnie odprowadzi, a tu... I nie jestem taka głupia, żeby iść z każdym do łóżka. Jeszcze szczerze z nikim nie spałam i wolę z tym poczekać. Poprzedni chłopak mnie rzucił, bo się na to nie zgodziłam. Nie chciałam kontynuować tej znajomości. Przed chwilą dowiedziałam się, że wypytywał o mój prawdziwy adres, bo wie już, że tam ten to nie ten. Chciałam się tylko dobrze bawić, ale nic więcej. Nie pozwalam, aby pierwszy lepszy mnie obmacywał. Po za tym musiałam odreagować stres, a on wiedział jak się bawić(bez skojarzeń proszę!) i tyle, a mnie to właśnie było potrzebne.

Gość mloda koza...
:/

Gość mloda koza...
muszę napisać coś z bykiem ortograficznym , aby ktoś się odezwał?:/

Jejku czepiacie sie jej błedów.. ja nie robie ich..ale czasami jak cos pisze szybko i myslami jestem w innym swiecie to co ???moze ma dyslekcje ,a nie została wykryta?? powyższy post ma sie ku doradzeniu w sprawie, a nie o złosliwych docinkach na temat ortografii .. i dlatego kafe upada na reputacji .. bo zamiast pomocy , jest złośliwośc..

Jejku czepiacie sie jej błedów.. ja nie robie ich..ale czasami jak cos pisze szybko i myslami jestem w innym swiecie to co ???moze ma dyslekcje ,a nie została wykryta?? powyższy post ma sie ku doradzeniu w sprawie, a nie o złosliwych docinkach na temat ortografii .. i dlatego kafe upada na reputacji .. bo zamiast pomocy , jest złośliwośc.. ;|