Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

ale wstyd i co teraz???

Polecane posty

podoba mi sie jeden chlopak w pracy ale jakos nie mozemy znalezc kontaktu ze soba (tzn raczej ja znim ) . chcialam wykonac pierwszy krok napisalam kilka smsow . on nie mial mojego numeru . pozniej co do czego to dowiedzial sie ,ze to moj nr i tyle. myslalam,ze poflirtujemy ale nad nie mozemy tego kontaktu zlapac , i nawet smsa juz nie napisze.. wstyd jak chuj bo spotkamy sie jutro w pracy i niewiem jak sie zahcowac.. zazartowac cyz jak , udac ze nic sie nie stalo cyz tlumaczyc sie JAKOS.... teraz mi glupio ze cokolwiek napisalam do niego ...bo on wyraznie nie jest zainteresowany ...

Gość facecadasaasa
Zazartuj, tylko z klasa i zeby to bylo smieszne, najlepiej pokaz ze masz dystans do siebie

Jak Ci się podoba to w trakcie przerwy weź go ze sobą do toalety, wypnij tyłek niech Cię przeleci w 2 dziury albo i 3 jak dobrze pójdzie i wtedy zapytaj czy coś z tego będzie. Sms-y to w gimnazjum można wysyłać.

Gość ajak11
zachwouje sie normalnie.. raczej nie zagaduj pierwsza, chybze ze on cos powie to normalnoe odpowiedz.. zreszta raczej mu powinno byc glupio skoro nawet nie raczel odpisac, chociazby z grzecznosci...

24_latek Jak Ci się podoba to w trakcie przerwy weź go ze sobą do toalety, wypnij tyłek niech Cię przeleci w 2 dziury albo i 3 jak dobrze pójdzie i wtedy zapytaj czy coś z tego będzie. Sms-y to w gimnazjum można wysyłać. dobre dobre :D

napisalas smsy-to juz historia.nie cofniesz tego. Teraz tylko trzeba to potraktowac z przymruzeniem oka. Najwazniejsze umiec sie smiac z samej siebie :-D

nie no on odpisal ,nawet kilka smsow wymienilismy ale ja zakonczylam pogaduszki smsowe. a dzis w pracy nie gadalismy o tym i nie dalismy znac miedzy soba ze mialo takie cos miejsce. ale mi i tak bylo glupio !

Gość ((((|))))
Nie przejmuj sie, przynajmniej wiesz na czym stoisz.

Gość don Pedro**
masz dylemat...:( na poziomie... Teraz przynajmniej widać, jak facet ma nieraz i musi umieć sobie z tym radzić. Może cie to czegoś nauczy