Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olawd

ubezpieczenie auta w UK

Polecane posty

Gość anglik_M
Co do taniego ubezpieczenia, to najlepiej przegladnac oferty w kalkulatorach ubezpieczen, a jeszcze lepiej - sprawdzic to na kilku stronach. Druga rzecz - warto pamietac u kogo sie ubezpieczamy, firmy tez maja rozne opinie, i cena moze byc jednym z czynnikow ale nie jedynym. No i oczywiscie jakie ubezpieczenie, czy podstawe czy full. Troche infromacji o ubezpieczeniach samochodu mozna znalezc tutaj: http://ubezpieczenieuk.co.uk

Gość aaaagfhhfhgf
moze zurich

Moge zalatwic ubespieczenie np jak nie masz ncb.;)

Gość emigrantka z polandii
ja mam ubezpieczone auto w tesco bank, polecam nie ma z nimi problemów a ubezpieczenie nie jest drogie:)

ja mam ubezpieczenie w firmie pani Moniki Sharma - już nie pierwszy rok, sprawdzona firma. w przyszłych latach na pewno też tam będę wykupywać.

Gość wlasnie ubezpieczylam
samochod w Co-operative, wczesniej mielismy w AA, natomiast tutaj lepsze warunki a cena ponad 160 funtow mniej wlaczajac Breakdown Cover

Gość gość
najtanszy jest octagon ale to firma ktora ma zla opinie. Nic tanszego nei znjadziesz

Gość Melania22
Ja korzystam z polisadirect.co.uk Fajne jest to, że nie musisz tracić czasu na znalezienie najtańszego ubezpieczenia, bo oni robią to za Ciebie. Dzięki temu oszczędzasz czas i pieniądze.

Gość panmietek
moim zdaniem najkorzystniejszą ofertę ma polisadirect.co.uk i ja z niej korzystam i mój ojciec, także według mnie jest spoko.

Gość Kabelek12
Polisadirect.co.uk to świetna firma. Ciesze się bardzo, że ktoś wpadł na pomysł by ją założyć. Mi bardzo pomogli.

Gość gość
Na pewno warto sprawdzić stronę WWW.TANIABRYTANIA.UK na której znajdziesz kilka ciekawych ofert firm ubezpieczeniowych w których wykupisz ubezpieczenie bez żadnych prowizji i pośredników, a to na pewno pozwoli Ci zaoszczędzić sporą kwotę!

Gość gość
Podobnie jak towarzystw ubezpieczeniowych jest dużo, tak też różnych kalkulatorów się w internecie przewalają setki...Profesjonalnie działa na pewno strona www.ubezpieczamy-auto.pl Z niej korzystałem, ale też wcześniej mój brat i obaj płacimy dość mało na składki – OC i AC. Porównywarka jest tak skonstruowana żeby wyszukiwanie polis nie trwało długo i rzeczywiście się to fajnie sprawdza, nie traci człowiek niepotrzebnie czasu.

Gość ubezpieczony
Tu tez warto sprawdzic jesli chodzi o ubezpieczenia w uk - www.tanieubezpieczeniesamochodu.uk