Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KnowItAll

DLACZEO ON MI TO ROBI?? POMOCY :(

Polecane posty

Jestem z chlopakiem 1,5 roku. Wszystko zawsze nam sie ukladalo. Darzylismy sie miloscia, zaufaniem i miloscia. Myslalam ze trafilam na faceta bez wad jednak sie mylilam. On klamie :( Zaczelo sie od czestych wpadek ale to byly malo istotne sprawy. Potem bylo gorzej. W wakacje pochwalil sie mi i moim rodzicom ze zdal prawko. Pogratulowalismy tego i oczekiwalismy razem z nim na odbior. Minal miesiac, drugi, trzeci i prawka nie bylo. Twierdzil ze jest problem z wydaniem wydaniem. Kapnelam sie ze jest cos nie tak. Poi zmuszeniu go przyznal sie ze nie zdal i bal mi sie powiedziec co mnie zaskoczylo i bylo mi przykro. Potem byla lepsza niespodzianka, pochwalil sie ze zdal mature z imponujacym wynikiem, dziwilam sie ze nie sklada na studia papierow, prosilam zeby zlozyl lecz on twierdzl ze ma czas i tak do pazdziernika. Jego mlodszy brat powiedzial mi ze nawet nie potrzedl do matury czyloi jej nawet nie ma. W tym to ze czesto zmienialszkole. Tego tez mi nie powoedzil ze mial jakies problemy a ja mowilam mu wszystko. Teraz tez klamie w pierdolach typu ze cos kupil i ma a okazuje sie ze to kolejna bajeczka. Nie chodzi mi o samo prawko, czy tam mature tylko to ze potraktoweal mnie jak obca sobie osobe a nie kogos bliskiego, jak idiotke Nie wiem co mam robic... Jak ja mam ufac i byc dalej z takim czlowiekiem? Pomocy :(

nie byłabym z kimś takim co notorycznie kłamie... musi mieć jakiś problem sam ze sobą, skoro tak ciągle ucieka się do kłamstwa... rozumiem raz skłamać, czasem się każdemu zdarzy, ale on zataja prawdę w poważnych sprawach, a nie w jakiś nieistotnych błahostkach... zastanów się, czy chcesz być z kimś takim, porozmawiaj z nim, że nie chcesz, aby tak postępował, bo Cię to rani, może zrozumie, przynajmniej powinien... powodzenia

Twój chłopak może jest prawnikiem?? Oni w większości mają to we krwi.

Najczęściej kłamiemy gdy: 1/ chcemy sprostać sytuacji, a nie jesteśmy w stanie. to nas przerasta. Mamy poczucie, że osoba/y wobec których to stosujemy oczekują od nas wiele, zbyt wiele. 2/ gdy mamy obawę, że prawda zostanie źle przyjęta. Nie mamy poczucia bezpieczeństwa co do sytuacji, która nastąpi potem. 3/ o innych powodach nie mówię - bo staram się skupić tylko na sytuacji normalnego w miarę damsko-męskiego związku. Ja w związku z jedną kobietą nie musiałem kłamać wcale, a z kolejną "nauczyłem się" jak z nut. Nie poznawałem siebie. A okoliczności jakieś obiektywne, finansowe, organizacyjne się nie zmieniy. Obie bardzo kochałem. Dziwne, nie? Mówiłem to tej drugiej (którą okłamywałem), szczerze mówiłem, ale ona nie rozumiała z tego NIC!