Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotkaa7777

dylemat.

Polecane posty

Gość dorotkaa7777

byliśmy parą idealną półtora roku. on -28, ja 24. zerwał ze mną, bo jak stwierdził zaniedbałam się (to prawda przytyłam od poznania 20 kg i ogólnie się zaniedbałam) i nie pociągam go fizycznie i jestem dlań przyjaciółką. bolało. nie, to nie był pusty związek. te same pasje, poglądy, plany, rozmowy do 4, fantastyczny seks. nie, nie chce go już. po wszystkim w ogóle nie chciał ze mną rozmawiać. wpadłam w depresje. wzięAm się za siebie, schudłam ponad 30 kg, zadbałam o siebie i wyglądam milion razy lepiej niż jak mnie poznał. a teraz mam ochotę iść i mu wygarnąć. co o tym sądzicie?

Gość volga_jasnowidzaaa
nie ma sensu teraz poszukaj kogośinnego

Gość Eeerrr...
Ale co masz mu wygarniac? W pewnym sensie wiele facetowi zawdzieczas, bo gdyby nie to, ze byl z Toba szczery i powiedzial otwarcie jak jest to pewno do tej pory bys sie zapuszczala. Pomysl, czy Ty bylabys z facetem, ktory tak zmienilby sie od czasu kiedy go poznalas - bardzo przytyl i przestal o siebie dbac, zaloze sie, ze nie. Atrakcyjnosc fizyczna w zwiazku jest bardzo wazna i to jest rzecz naturalna. Dobrze, ze facet otworzyl Ci oczy, bo teraz zapewne wygladasz duzo lepiej, czujesz sie lepiej i znajdziesz sobie kogos innego, wiec nie ma sensu wracac do tego, co bylo i cos mu wygarniac...