Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość camthallion.nephrosi

Nie wiem czy przystepowac do matury...

Polecane posty

Gość camthallion.nephrosi

Witam chcialbym abyscie mi pomogli podjac decyzje z podejsciem do matury. Chcialbym zaznaczyc, ze nigdy nie bylem orlem w nauce. Zawsze mam jakies poprawki. W 2 klasie przykladowo mialem 11 zagrozen z czego mialem tylko jedna poprawke z niemieckiego w wakacje. Moja sytuacja wyglada tak na ten semestr mam 7 zagrozen - matma(ktorej kompletnie nie rozumiem) - fizyka -niemiecki -chemia(tak samo jak matematyka) -historia(pamięciówka) -wos(to po dzisiejszym dniu wyglada lepiej) -j.polski(to chyba nawet mam juz poprawione) -w-f (to najmniejszy problem kwestia dogadania sie z nauczycielem) Caly sek jest w tym, ze wiem ze to jestem w stanie poprawic i pewnie tak uczynie bedzie ciezko ale musze jakos dac rade.. Tylko czy jest sens podchodzic do martury z matmy, gdzie mam kompletny brak znajomosci w tematach? Moi rodzice nie sa w stanie wyslac mnie na korki poniewaz nie maja pieniedzy. Nie wiem jak mam to ogarnac, mam watpliwosci czy wogole podchodzic do matury.. Nie wiem, jestem zalamany tym ze przez te wszystkie lata tak sie opierdalalem a dopiero teraz zrozumialem jak glupi bylem. Naprawde nie wiem co mam zrobic.. Gdyby ktos mogl niech mi da ktos jakas rade czy cokolwiek. Najgorsza sytuacje mam z chemii, matematyki i niemieckiego..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować