Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the the the the

największym szczęściem KAŻDEJ kobiety jest

Polecane posty

Gość the the the the

zdobyć bogatego i przystojnego faceta nie ma szczęśliwszej kobiety niż szastająca kasą panienka w drogich sklepach , po ostrym seksie lub przed nim - to dla każdej kobiety jak całodobowy orgazm i poczucie spełnienia żadna nie może temu zaprzeczyć , bo każda marzy o tym samym - taka wasza natura

Gość VOOOOOv
ależ chłopie masz kompleksy...z

Gość m22222222222222222222222222
w takiim razie nie zazdroszczę kobiet, które poznałeś

Gość Dr House .
Nie, no największym marzeniem kobiety jest mieć oblecha, z wielkim brzuchem od piwska, który całymi dniami nic nie robi. Każda kobieta chciałaby mieć Ferdka kiepskiego za męża.

Gość the the the the
zapomniałem jeszcze dodać , ze dzięki kasie faceta , kobieta może całymi dniami zajmować się SOBĄ i swoim wyglądem . przy okaz szukać na boku czegoś, co nazywa "miłością"

Gość proekozielona
kobieta pragnie jeszcze samorealizacji i dziecka i oczywiscie bycia kochana piekna i madra

Gość the the the the
nie no oczywiście wy jesteście tak wspaniałe i wyjątkowe , ze marzycie o romantyku w dziurawych spodniach, spod mostu

Gość proekozielona
ja marze o fajnym, wyluzowanym madrym facecie, ktory ma poczucie wlasnej wartosci, nie jest mizoginem i szanuje ludzi, nie jest cwaniakiem, jest uczciwy i ma cos do powiedzenia

Kobiety są beee. Nic Ci nie dadzą prócz narzekania, jęczenia. Są bezwzględne, cwane, zakłamane.

Romantyk nie musi mieć dziurawych spodni i mieszkać pod mostem. Może np. pracować na stanowisku kierowniczym i w wolnej chili pisać wiersze. A co ja się z resztą będę wysilać. Zamiast leczyć tu kompleksy poszukaj normalnej dziewczyny. Jeśli jednak gustujesz tylko w blacharach, plastikach, solarkach itp. to masz rację, lecą głównie na kasę.

Gość i trzeba dodac to
dziwki i szmaty :)

"Kobiety są beee. Nic Ci nie dadzą prócz narzekania, jęczenia. Są bezwzględne, cwane, zakłamane. " Są też kobiety, które dadzą miłość, namietnosć, troskę. Będą wierne, oddane. Będą dawać szczęście i będą brać szczęście (pod warunkiem, że je dostaną oczywiscie).

Gość proekozielona
Niebieskooki dobrze mowisz, widac ze jestes fajnym mezczyzna i nie palasz nienawiscia do kobiet jak wiekszosc tu frustratów.

Gość na jakiej ty mieszkasz
planecie? fantazja? na ziemi nie ma takich kobiet chyba ze mowisz o takich 40++

Ja kocham kobiety. Czasem z wzajemnością, czasem nie. Czasem bywam raniony, ale tak to już jest w życiu. Kocham kobiety za to że są i pomimo tego jakie czasem bywają.

Ja nienawidzę i pałam do nich wstrętem. To co one wyprawiają na dyskotekach, w życiu np różne botoksy, silikony obrzydza mnie to strasznie. Mają mniemanie o sobie, jak gdyby były nie wiadomo kim.. te podniesienie do góry głowy patrzące na Ciebie z nonszalancją, krew mnie zalewa na miejscu.. W tych czasach tj XXI nie ma kobiet porządnych, tak naprawdę nigdy ich nie było, są złe...

Gość proekozielona
24latek i tu sobie odpowiedziales na pytanie, preferujesz kobiety tylko z dyskotek stad masz takie spatrzone myslenie

Gość the the the the
prokozielona i reszta jak poznasz przystojniaka z kasą to inaczej zaśpiewasz , tylko pewnie szans nie będziesz miała wy wszystkie chcecie być porządne

Gość proekozielona
jasne, przystojniaczek z kasa, wokol mnie wiekszosc ludzi ma kase, jak sie pracuje to sie ma

Gość the the the the
Ty chyba nie wiesz co to jest kasa wam się nie marzy lepiej zarabiający tylko naprawdę ktoś z kasą

Gość fsdgrege
to jest oczywista prawda, kazda kobieta leci na dzianego przystojnego faceta- kazda, bez wyjatku i nie ma co pierdolic

Gość the the the the
idealny partner , a potem idealny ślub , idealne dzieci , idealne życie nie ma takiej co by tego nie chciała

Gość the the the the
można dodać jeszcze niektórym - koronę na głowę , bo każda czuje się jak księżniczka z królestwa

Gość the the the the
fsdgrege jasne że tak , tylko nie każda jeszcze takiego spotkała

Gość proekozielona
a moze Ty nie wiesz co to jest kasa co? jestes pusty, jak Twoi koledzy mizogini kobieta, ktora pracuje, stac ja na pewne rzeczy pragnie miec przy sobie partnera, rownego sobie statusem materialnym lub chociazby z podobym kobieta pragnie byc kochana, doceniana, wspierana i chce wiesc normalne, spokojne zycie u boku swojego faceta na wielu plaszczyznach a takze dawac facetowi milosc, cieplo, kochac sie z nim, dbac o niego i go wspierac a Ty jesli jestes niedowartosciowanym glupkiem, ktory dostrzega w kobietach tylko aspekty marerializmu to mi cie zal, wyrwij sie z tej mentalnej wiochy w ktorej zyjesz i zycze powodzenia w rozwoju intelektu