Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LoveSexMagic

On chce się bez przerwy kochać.

Polecane posty

Gość odpowiadam bo to znam
Widzisz autorko, Ty miałaś dość rozumu, żeby zapytać. Ja myślałam, że tak po prostu jest, zresztą on mi wmawiał, że każdy facet ma tak samo. No i sprawiał, że czułam się winna, więc na wszelakie sposoby starałam się, żeby było mu ze mną dobrze. A teraz wiem jak na prawdę powinien wyglądać związek i jak zachowywać się kochający facet. I żałuję, że ktoś mnie nie oświecił wcześniej i wstyd mi zawsze będzie, że na to wszystko pozwalałam, wiesz? Normalnie nikomu bym o tym nie opowiedziała.

Bardzo Ci dziękuję :) Podniosłaś mnie na duchu :) Na pewno nie dam sobie już tak wchodzić na głowę :) Człowiek jaki jest głupi jak nie ma porównania :)

Gość odpowiadam bo to znam
Cieszę się bardzo :) Dla jasności - ja miałam taką samą sytuację nie tego samego chłopaka. Może Twój jeszcze się otrząśnie i zmądrzeje jak zaczniesz z nim szczerze rozmawiać i przestaniesz dawać sobie wmawiać pewne sprawy. A jeśli nie, to jego strata kochana, pamiętaj. Życzę wszystkiego najlepszego i pozdrawiam Cię ciepło.

Rozmowa raczej nie pomoże, bo to jest odwracanie kota ogonem. Żadne nie ustąpi. I takie błędne koło. Ale może jeśli bezstronna osoba mu wytłumaczy, że to nie ja jestem nienormalna to się otrząśnie :) Trzymaj się cieplutko :)