Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z ta owulacja?

owulacja?

Polecane posty

Gość co z ta owulacja?

Ostatnia @ miałam 22.12. Współżyliśmy 01.01 i 03.01. Oczywiście bez zabezpieczenia. To jest pierwszy cykl starań (3 m-ce temu poroniłam). Przed chwila zaobserwowała przeźroczysty,rozciągliwy śluz (nie jest go aż tyle jak w zeszłym miesiącu) jakie jest prawdopodobieństwo,że się uda? Skoro ten sluz sie pojawił warto w tym cyklu próbować jeszcze? Wczoraj dosyć dużo nasienia wypłynęło od razu-ma to jakiś wpływ?

Gość annai
a skąd mamy wiedzieć coś na temat twojej owulacji skoro nawet nie podałaś jakie masz cykle.

Gość co to za pytanie
Pewnie, ze warto dalej probowac! Do dziela! :)

Gość co z ta owulacja?
Z tymi cyklami to jest różnie. Przed ciąża trwały 29-30 dni. Pierwszy @ od poronienia miałam 11.11, drugi 22.12,ale wiedziałam że się spóźni,bo taki śluz miałam ok 06.12. W poprzednia ciąże zaszłam 2 dni przed @ bo też mi się wydłużył. A wtedy nie zauważyłam tego śluzu-nie w takich ilościach.

Gość co z ta owulacja?
Taki śluz mam max 2dni. Czy po zaniku tego śluzu jest już po owulacji? Wiem że nie da się tego na 100% powiedzieć,bo nie monitoruje cyklu,ale jakie jest prawdopodobieństwo że moment owulacji pokrywa się z wystapieniem tego śluzu?

Gość co z ta owulacja?
Wie ktoś?

Gość co z ta owulacja?
Upupup