Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobre serduszko

Wczoraj ktos podrzucil psa pod moj dom,a dzisiaj sie okazalo ze jego koszt to 13

Polecane posty

Gość Dobre serduszko

od dwoch dni szczekal w krzakach wyzej mojego domu wczoraj zeszedl pod piwnice poszlam do niego ale sie bal po 30min przekonal do mnie,przekonalam mame ze musi z nami zostac,jest przepiekny a dzisiaj wieczorem chlopak powiedzial ze znalazl co to za rasa ja patrze na neta o koszt 1300zl do 4000zl

Gość polak potrafi
jego wartość jest ujemna bo bez papierów go nie sprzedasz a coś z nim musisz zrobić.

Gość Dobre serduszko
a czy jego mięso będzie drogie gdybym chciała sprzedać restauracji ?

Gość polak potrafi
zgarniesz z 10 huanów za kilo zywej wagi

Gość Dobre serduszko
Nie sprzedaje psa, bo od wczoraj go pokochalam za to ze jest sliczny przemily przezabawny bardzo inteligenty szczeniak bo dopiero zeby wychodza.Tylko musze jutro pojechac i kupic cos na pchelki legowisko zabawki i smycz.

Gość wielbicielka sliniaka
a jaka to rasa?

Gość bieu kura ze wsiii
bieu pustaku czy jak widzisz na ulicy czał czała to patrzysz mu w papiery czy na futro?

Gość Dobre serduszko
Pudelek:)

a po co wam kurwa ludzie rodowód? przypadkiem sie nie zesrajcie bo macie "rasowego" ... po co wam pies, żeby się popisywać na mieście przed nieznajomymi? ja przygarnęłąm kundelka bezdomnego. Rzygać mi się chce czytając wasze wypowiedzi.

Gość bez rodowodu są tańsze
:)

Gość melabela
No ladnie ze przygarnelas piesia ale ja mysle ze ktos go moze szukac. Pewnie komus uciekl i teraz za nim placza. Mysle ze powinnas popatrzec wkolo, czy nie ma plakatow albo popytac u weterynarzy. Moze byc i tak ze go ktos wyrzucil ale w wiekszosci przypadkow psiaki uciekaja. Moze jakies dziecko placze za nim:(. Jak sie wlasciciel nie znajdzie to zatrzymasz go:)

Gość to byl polak katolik
spotkasz go w niedziele w kosciele! pierwszy rzad ,przed balaskami! mozesz mu wtedy oddac psa!