Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowilampostanowicsobie

Noworoczne postanowienia!

Polecane posty

Jakie mieliście postanowienia noworoczne na 2011,czy cele które sobie założyliście doszły do skutku? Jakie postanowienia stawiacie sobie na nowy 2012? U mnie na 2011: -ukończyć szkołę średnią -zdać maturę -zdać prawo jazdy -zapuścić włosy -schudnąć 12 kg -rzucić palenie -dostać się na studia pedagogiczne -podjąć się pracy Szkołę ukończyłam bez problemów.Maturę zdałam świetnie.Prawo jazdy,co prawda za 4 razem,ale się udało.Włosy coraz dłuższe,wytrzymałam bez cięcia.Schudłam dokładnie 12 kg - sukces.Palenie rzuciłam,co prawda dopiero w listopadzie,ale się udało,już 2 miesiące bez papierosa.Na studia się dostałam i idzie całkiem nieźle.Pracowałam też przez 4 miesiące,niestety praca była zbyt ciężka by przy tym studiować. Cele na 2012? : -zamieszkać z moim chłopakiem w wynajętym mieszkaniu -znaleźć lekką pracę -utrzymać wagę -kupić samochód

Rok 2011 był dla mnie ciężki,ale bardzo dużo doświadczeń zdobyłam w tym roku. :)

Gość najważniejszą sprawą do
nasrać na łeb niejakiemu Jarosławowi Kaczyńskiemu i nasikać.

Też nie trawię człowieka,ale cóż... :/

Gość lalalalla
Cele na 2012: - nie rzucić palenia (udaje mi się!) - uśmiechać się codzień (chodzę i cieszę się do wszystkich) - nie krępować się i używać słów: .i tak kurwa do zajebania. codziennie, jak wstaję o 4.30 do pracy. :)

Ja akurat uwielbiam swoje "nowe" życie bez papierosa! Mam więcej pieniędzy,rodzice się nie czepiają,chłopak nie mówi,że śmierdzę jak popielniczka i zdrowie mi się polepsza.Po tygodniu przestałam kaszleć,mieć chrypkę i nie łapią mnie przeziębienia. :)

Ale dzięki Tobie mam nowe postanowienie: koniec z używaniem wulgaryzmów :P

Tylko ja mam postanowienia? :P

Gość lallalala
A ja dzięki Tobie doceniam swojego chłopaka,bo: - w życiu nie powiedział do mnie,że śmierdzę. Twierdzi że mam się nie zmieniać i już, - doceniam bardziej że jestem samodzielna, bo pracuję 12h, mam dobrą pracę, mieszkam samodzielnie, a nie jestem na utrzymaniu rodziców bo studia- sama sobie na nie zapracowałam i zapłaciłam, - cieszę się,że nie rozumieją mnie takie panny jak Ty, które jedyne co popracowały to w niedzielę przy myciu naczyń po obiedzie- wstawałabyś o tej co ja, wierz mi, takie zmęczenie samo wyzwala te moje ukochane powiedzonko na usta- trochę humoru i dystansu do siebie;) PS> Też jestem po pedagogice- po miesiącu ofert pracy za 1600 zł, poszłam do kolejnej pracy fizycznej i zarobiłam na inż:) oczywiście mieszkając sama i opłacając wynajem. Peace:)

Gość do llalalaa
chyba jednak ten ostatni rok nie byl tak kolorowy dla ciebie, skoro tak desperacko probujesz podniesc swoja ocene w oczach innych na tym forum. peace.

Gość lallalala
no wiesz..to NIE ja założyłam wątek, żeby się pochwalić osiągnięciami:D

Gość lallalala
Spójrzmy prawdzie w oczy- jesteś dorosła, a rodzice na Ciebie jeszcze łożą, zmieniasz się,żeby podpasować chłopakowi (i kto tu ma problemy z własną wartością:)), i marzysz,aby w tym roku znaleźć lekką pracę :D:D:D:D podobno bezrobocie jest lekkie:)

Gość do llaalla
założycielka przynajmniej ma jakies cele i dązy do ich realizacji , a ty jedyne co masz to całe mnóstwo jadu i zazdrości:D ps. życze ci żeby cię wkońcu jakiś facet porządnie zeżnął, bo widać, żeś niedoruchana

Gość lallalala
dziękuję kochana- widzę że słownictwo, które używasz jest u Ciebie normą, więc Ci chcę uświadomić iż zerżnąć to można świnię- powiedz tak swojemu chłopakowi, może tak przestanie w końcu do Ciebie mówić. Ciebie też trafiły moje słowa- kolejna dorosła na garnuszku rodziców?:)

Gość tez pedagogg....
a co to za praca fizyczna za więcej niż 1600?

Gość lallalala
miałam dwie prace- na trzy zmiany w zakładzie produkcyjnym (1600 zł), a w weekendy pracowałam w firmie kurierskiej (1000 zł, czasem 900). Jesteś pedagogiem- a pracujesz w swoim zawodzie?

Gość lallalala
w wolnych chwilach od roznoszenia paczek kurierskich żuje pendraki:classic_cool: a wy co? nadal na garnuszkach rodziców?

Gość tez pedagogg....
niestety nie :( mgr bede miec w czerwcu, z licencjatem szukałam i nic nie znalazłam :( ciężko bez znajomości... a szukam teraz naprawdę jakiejkolwiek pracy...

Gość lallalala
widzę że autorka podszywy robi..no cóż, prawda boli:) trzymaj się, życzę Ci,żebyś znalazła dobrą pracę i się usamodzielniła, a wtedy będziesz dumna ze swoich samodzielnych osiągnięć:)

Gość lallalala
pedagog- miałam historię taką samą, tylko że nie mogłam dłużej szukać niż miesiąc. Mnie oferowali prace (ale za mało,żeby mi starczyło na rachunki i wynajem) w: -świetlicy środowiskowej - świetlicy szkolnej -przedszkolu - ośrodkach kuratorskich. Sprawdź tam, bo wiele osób tam nie chodzi:) I jeszcze w domu dziecka- tam rotacja też jest duża. Tylko mówię- max. zaproponowali w jedym miejscu 1100 zł netto:/

Gość ty wyzej a tyjesteś dumna
z tego, że masz biednych starych, których nie było stać ani na twoją szołę ani nic innego-tylko sama musiałaś zapierrdalać:D skoro patrząc na swoje zarobione łapska czujesz się dumna, twoja sprawa.

Gość sa do dupy
i tak ich nie spelniamy :)Darowalam sobie takie bzdury :)Co będzie ti będzie :)

Gość lalalallalalala
jasne że jestem dumna, gdyż w życiu nie oceniłabym moich RODZICÓW (stare to są drzewa,a nie rodzice) po tym ile mają kasy:) a Ty jesteś dumna z tego,że chwalisz się statusem, który nie należy do Ciebie? I łapska mam zarobione- owszem:) Tak się dzieje,jak się chce coś robić i do czegoś dojść, a nie jechać na innych:)

DLa mnie ubiegły rok byl straszny...... postanowien zadnych nie miałam a na ten ktory sie zaczał i wszystkie przyszłe postanowilam poprostu zyc spelniac marzenia robic na co mam ochote i starac sie byc szczesliwa Bo doswiadczenia ubieglego roku pokazaly mi tylko ze człowiek charuje cale zycie a potem umiera nie spelniwszy nawet czesci swoich planow i marzen! WIec ja je spelniam juz od grudnia o ile tylko moge! Zalozylam aparat na zeby, poszlam na casting, za 2 tyg na urodziny zrobie sobie tatuaz, pomagam zwierzetom bezdomnym, studiuje, spiewam, podruzuje i nie pozwalam sobie na nude Szkoda czasu!! A z takich "typowych" postanowien to hmm... czesciej chodzic na basen, nie przeklinac, panowac nad nerwami i byc lepsza dla swojego faceta :)) Ale absolutnie niczego sobie nie odmawiac i nie zalowac!! Żalowac bede tylko tego czego nie odwazylam sie zrobic!!

Gość aniuta34
Ja w tym roku zdecydowanie nie robię noworocznych postanowień. Raczej chcę wszystko sobie na spokojnie przemyśleć. Chcę odżywiać się zdrowiej, ale też nie chcę gwałtownych zmian diety, dlatego też zdecydowałam się na kursy od społeczności LifeArchitect, Zmiana nawyków żywieniowych. Mam nadzieję, że to pomoże mi w zmianie siebie :) zapodaje dla was linka - https://lifearchitect.pl/lifearcadia/zmiana-nawykow-zywieniowych/