Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxvaqrweq

NIE CHCE MI SIE ŻYĆ :(((((((((((

Polecane posty

Gość xxvaqrweq

dzis pokłóciłam sie z matką i jej mężulkiem, poszło o głupotę otóż zrobilam sobie na kolacje jajka na twardo lecz nie posoliłam bo nie lubie. Za to usłyszałam od mojej matki że jestem poj.... i powiedziała do mnie tak : ''żal mi Ciebie'' więc odpyskowałam jej . Oczywiscie jej facet sie wsciekl powiedzial zeby zostawila mnie i wyprowadzila sie a ja zgnije w brudzie , powiedział mi że nie mam szacunku do matki i kiedyś jak podejdzie to mi tak przyj*ebie że zobacze , Matka wielce za nim zaczeła mnie od suk itp wyzywać a on do tego jeszcze że mój ojciec jest popie*dolony tak samo jak ja a no i WIELCE PAN oznajmil ze od jutro nie mam dostepu do neta hahah żałosne . Mam juz dosc wszystkiego i zycia tez mam 20lat a nigdy milosci od matki nie zaznalam , stoi za fagasem zamiast za mna , wypomina mi wszystko łacznie z jedzeniem potrafi wydzielic mi nawet kromke chleba mam dosyc jeszcze troche i albo uciekne z domu albo nałykam sie tabletek jakis mam dosc takiego życia:(((

Gość mikikun
sul szkodzi ale cukier zabijha

Gość Pomyśl, że im więcej będziesz
A to oznacza, że musisz zamieszkać sama, utrzymywać się sama, odciąć się od niej i przyrodniego ojca potwora. A takie groźby nagrywać i zgłosić na policję i zniszczyć tego gada. Powodzenia w życiu samej. Czasem trafiają się takie potwory. Zanm taką rodzinę, która zostawiała na pastwę losu chorą córkę, która chodziła do koleżanki na obiady i mówiła jej ciągle, że chciałaby u niej mieszkać, że u niej jest tak miło, że ona jest miła, że kocha jej rodziców... Wtedy zdawało się, że to były słowa niepełnosprawnego dziecka, ale po latach okazało się, że ta dziewczynka cierpiała głód i chłód oraz odrzucenie własnych rodziców i musiala się utrzymywać ze swojej renty - miała gdzie mieszkać, ale z małej ilości pieniędzy musiała sobie kupować ubrania, buty i jedzenie. Dziewczyna się kształciła, ale na studiach przerwała i zaczęła się najprawdopodobnie prostytuować, bo nie miała środków do życia i nie miała gdzie się podziać. Bardzo przykre, nawet nie wiem co się teraz z nią dzieje. Słuch o niej zaginął. A TY - jeśli jesteś sprawna fizycznie i umyslowo, wyprowadź się od potworów, zacznij chodzić do psychologa w swojej przychodni i żyj sama. Twoja własna rodzina da Tobie szczęśćie, ale nigdy nie popełniaj błędów matki i przybranego ojca. Powodzenia na swoim!

Gość urodzona pod pechową gwiazdą
autorko podajmy sobie rece mam podobna sytuacje z matka co Ty...

Gość selllena
Do autorki: Masz okropną matkę ,ale wiadomo rodziców się nie wybiera.Wiedz,że jej zachowania są podłe, nieludzkie , chamskie i patologiczne. Postaraj się jak najszybciej usamodzielnić, a puki co nie wchodz z nią w słowne przepychanki, a zaoszczędzisz sobie nerwów.Pozdrawiam!

Gość ni to z gruszki
potrafi wydzielic mi nawet kromke chleba przeciez kazala ci jajco posolic to gdzie mowa o wydzielaniu??????????????????

Ja bym się wyniosła z domu, ja bym nie tolerowała takiego zachowania i omijała ich szerokim łukiem. Pozdrowienia i myśl o sobie.