Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruszka_00

Restauracje Magdy Gessler w Łodzi

Polecane posty

Witam, :) Ostatnio na rynku Łódzkiej Manufaktury zostały otwarte 3 restauracje Magdy Gessler, odwiedził ktoś , którąś?? :) Ja, hahaha, widziałam tylko menu na stronie www, ale jednej z restauracji, "Polka". :):) Podzieli się ktoś ze mną własną opinią, może zda małą recenzje??

Gość nic ciekawego
ja bylam w Łodzi w jednej z nich, i powiem ze ....niestety ale DNOOO, jadlam zupe krem, i naprawde dla mnie niczym sie nie roznilo w samku od "goracego kubka" za 1,50 zl :o. Podobno moj znajomy mowil ze zamowil kiedys schab i dali mu niedopieczony gdzie bylo surowe mieso.Ona kurwa taka restauratorka ze jej nigdy w kuchni nie ma, i gowno nadzoruje swoich pracownikow

Gość polak potrafi
magda gesler niedługo będzie wyskakiwać z pudełka proszku do prania i z konserw. dużo jej i wszędzie pełno. za dużo.

Gość ptasiek nastroszony
podobno w restauracji jej w Warszawie na Starowce slychac bylo czesto z zaplecza: przynieś wiadro wody bo się pomidorowa kończy

To widzę, że zdania są podzielone. Ciekawa byłam co napiszecie, czy warto tam wpaść i zostawić trochę gotówki za adekwatną porcję jedzenia, i oby było smaczne:):)

Gość eweeeee
nie warto

Gość Qle
Ja tez sie rozczarwalam jak bylam w Polce. Za pierwszym razem bylo fajnie, zamowilismy z narzeczonym kaczke i byla bardzo smaczna. Rok pozniej przyszlismy znowu, mimo praktycznie pustej restauracji nadety kelner nie pozwolil nam usiasc przy stoliku, przy ktorym siedzielismy poprzednio (okazalo sie ze moja druga polowka miala sie oswiadczac), no i danie zamowione przeze mnie(poledwiczki w sosie szparagowym) tez nie rzucily mnie na kolana. POwiem tyle, jadalam taniej i smaczniej w Warszawie. Polecam na przyklad bardzo El Popo Panstwa Kregliskich.:)

Gość lord stront
W życiu bym tam nie poszedł, bo właścicielka jest prymitywną lansiarą. Inna rzecz, że na nic mnie obecnie nie stać :D

Gość mieszkam w Lodzi
i w sumie chetnie sie przejde do restauracji M. Gessler chociaz juz raz mialam przyjemnosc byc w stolicy U Fukiera. Niestety nic wtedy konkretnego nie jadlam, bo byl upal i mialam ochote tylko na deser takze opinii nie wystawie.

Gość madziula4567
czy Geslerowa glosno pierdi?

nigdy nie kręcę się po knajpach aktorów i restauratorów (może poza Kreglickimi), obsługa nadęta z nastawieniem że jak coś się nie podoba to tam są drzwi, jedzenie z marżą nie koniecznie smaczne, praktyki w stylu duży talerz i na środku kawałeczek mięsa obok rukola cena 150,-:O

Gość 565544
w Łodzi to fatalnei łagodnie ujmując

Chciałam iść ale teraz się zastanawiam, czytam internetowe komentarze i coś w tym musi być :D Wszędzie piszą, że jedzenie nawet dobre, ale porcje malutkie, przy stolikach ciasno, obsługa niekompetentna.. No ale to Łódź, tu zawsze musi być na opak :o

Gość assdds
Żeby pani Geslerrr wprowadzala rządy takie do swojej kuchni jak do innych w programie co widac to by bylo o niebo lepiej a takto baby nigdy nie ma, nie nadzoruje w ogole dań i jest wszystko oklepane i niedbale, tak na odwal sie

Gość mieszkam w Lodzi
czytalam, ze restauracja Marcello moze byc wiec w przyszly weekend wybiore sie tam zeby ocenic:P Na pewno nie zajrze do Polki, bo ani opinie niezbyt pochlebne ani menu nie w moim guscie

Gość ouuyyyyt
Restaruracja :Polka/" to dnoo kompletne i baardzo niemila obsluga, jedzenie ...hmmm,bez komentarza

Gość też z otwartą kuchnią
Byłam jakiś czas temu w restauracji M.Gesler,zamówiłam sałatkę ze świezymi figami,byla świetna.

Gość Onaaaaaaaa84r.
figi majtki w niej pływały

Gość ouuyyyyt
nie porownuj sałatki do głownych potraw za co buli sie nie mało :/

Gość OSTATNIO BYŁAM
Byłam ostatnio w restauracji Mady Gesler w Łodzi, jeszcze tak dobrego jedzenia nie jadłam:) Jeżeli chodzi o porcje to macie racje nie za wielkie ale warto iśc i sprobowac jej jedzenia. Co do obsługi to rewelacja, wita sie menedżer restauracji, jest dużo mniejsca na pewno nikt przy sobie na scisk nie siedzi, kelner ktory nas obslugiwal byl bardzo mily i caly czas interesowal sie goscmi. Pokazcie mi inna restauracje w ktorej tak jest. Na peno nie jest idealna ale jest najlepsza w jakiej bylam. A ceny... nie naleza do niskich ale za sposob podania i obsluge warto zaplacic, jakosc dania warto zaplacic. Goraco polecam.

Gość pytającaaa 44
jej dwie restauracje zamykają w Łodzi z końcem roku, także coś jej chyba nie wyszło :D 🖐️

Gość szikszikszik
no zajebiście:(

Jak możecie nabijać kieszeń komuś kto traktuje chamsko ludzi ? Oglądałem parę razy program Kuchenne Rewolucje i byłem w szoku jak ta babka odzywała się do np osób sporo starszych od niej. Chamska wredna baba w dodatku cholernie irytująca, nie wiem co w niej widzicie.

bylam w restauracji M. Gessler w Warszawie, dokładnie w Fukierze, byliśmy w 4 osoby, każdy zamówił coś innego wiec popróbowaliśmy i powiem Wam,że jedzenie REWELACJA, nawet nie pytajcie o koszt ile nas to wyniosło, od chooja:P

Gość CinekLDZ
Niemiła obsługa, drożyzna, ładny wystrój

Gość ash23
a poznańska Mollini czyje jest?