Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruszka_00

Restauracje Magdy Gessler w Łodzi

Polecane posty

Gość Polekin
Dwadzieścia firm z branży spożywczej z Makroregionu Polski Wschodniej wzięło udział w 18. międzynarodowych targach producentów i dostawców artykułów spożywczych i napojów „Prodexpo 2013 w Moskwie. http://whyeasternpoland.eu/aktualnosci/aktualnosci-493/aktualnosci-494/prodexpo-2013---promocja-firm-z-makroregionu-polski-wschodniej--na-18--miedzynarodowych-targach-w-moskwie

Gość gość
A ja powiem Wam, że restauracja M. Gessler nie umywa się do Soplicowa przy Żwirki i Wigury. Pyszne jedzenie, fajny klimat, no i ceny nie są tak wygórowane jak u Gessler. Naprawdę polecam Soplicowo, prawdziwie polską restaurację :)

Ja też polecam Soplicowo i restaurację Le Jardin niedaleko Łodzi, dokładniej to koło Strykowa tam gdzie jest Tracz. Adres strony http://ljrest.pl. Co do restauracji Magdy Gesler w Łodzi to nie byłem ale słyszałem mało pozytywnych opinii tylko zastanawiam się na ile to opinie konkurencji lub zazdrosnych ludzi, ale coś mi się wydaje, że sporo w tym prawdy.

Gość gość
ja byłam w warszawie w restayracji, i wiem że na pewno jest drogo.do trego co jest baaardzo, bardzo irytujące to to że napiewek jest doliczny automatycznie do rachunku.po zatym w restauracji ciasno i goraco, w ubikacji takie wszystko na odwal sie zrobione....Mysle że sa'a jest sobiue winna, poniewaz po obejrzeniu "kuchennych" każdy sie spodziewa nie wiadomo czego....

Gość gość
Bylam dwa razy.W czerwcu 2014r brudne stoly i malo na talerzu. 15.02.15r. Czekalam 30 min na kelnera by zamowic.Potem po 40 min dostalam talerz z mikro porcja poledwiczek ze sliwka i kluski zimne. Nie dziwie sie..tyle czasu czekania to i kluski zimne!!

Gość zeffaa
Jest taka indyjska restauracja w Manufakturze na rynku jak Ganesh. Warto się do nich wybrać na obiad. W poniedziałki robią promocję, że za 40 zł jest bufet otwarty, czyli można nakładać sobie do oporu, tak dużo jak jest się w stanie zjeść. Jest sporo dań mięsnych – baranina i kurczak, ale też wegetariańskich, także każdy znajdzie coś dla siebie. Ostatnio to nawet samego właściciela widziałem (tak mi się wydaje, ze to właściciel) jak się krzątał po lokalu w fartuchu, widać, ze czasami tez sam gotuje.