Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka morelka 26

Miałam mieć randke, ale poparzyłam sobie okolice bikini kremem do depilacji :/

Polecane posty

Gość Elka morelka 26

Makabra jakas! Myslalam, ze kremem dokladnie sie wydepiluje, ale chyba poparzylam sobie tymi kwasami cipke i strasznie piecze :/ Randka odwolana, jutro ide z tym do lekarza. Dopiero po fakcie przeczytalam w necie, ze te kremy zawieraja kwasy i nie mozna ich stosowac w okolicach blon śluzowych :( Madra polka po szkodzie, eeeeh :/

Gość Elka morelka 26
Pocieszcie mnie jakos...

Gość sąsiad spod 21
Elcia, to znowu Ty???

Gość marysiazgor
ja sobie kiedyś posmarowałam nogi balsamem do depilacji i trzymałam o 4 minuty za długo i porobiły mi się dziury z których wychodziło mięsko...serio. do tej pory mam blizny

Gość Elka morelka 26
Jeju jaka głupia byłam, że użyłam tego badziewia :/ Robilam oklady z rumianku, ale nadal piecze i wszystko jest czerwone Rano biegne do gina, mam nadzieje, ze cos zaradzi

Gość etam do gina
sudocremem posmaruj

Gość myślę że ...
czas goi rany ........................ depiluje zaś Veet

Gość Elka morelka 26
Sudocrem bez sensu, to sa przeciez wilgotne miejsca i to nic nie da

Gość autorko czyli to miała być
randka zakończona seksem? szybka jesteś.

A ktora to randka? Jak jedna z pierwszych to chyba nic....ni chyba ze chodzisz do lozka na pierwszych randkach

Oj tam oj tam- na randkę idź, przecież nie musi się na niej dziać nie wiadomo co... No chyba że nie za bardzo możesz chodzić ale w miejscu usiedzieć to lepiej na randce się nie pokazuj

Gość hejehHAJJEHAJA
TO CIPY UZYWASZ NA PIERWSZEJ RANDCe??? WOW CO SIE POROBILO NA TYM SWIECIE

Gość hejehHAJJEHAJA
TO CIPY UZYWASZ NA PIERWSZEJ RANDCe??? WOW CO SIE POROBILO NA TYM SWIECIE

Gość 12345u473490
ja uzywalam bilendy do bikini i nigdy nie mialam nawet zaczerwienienia posmaruj penatenem albo tormentiolem i ubierz jakies gacie ktorych ci nie szkoda bo to plami po penatnie mega ulga bo on na otarcia jest

Gość fallsky
Nie mam moralnych zarzutow do seksu nawet na pierwszej randce, nic mi do tego co robia inni dorosli ludzie. Nawet nie potepiam spotkan tylko na seks - ale ty to spotkanie nazwałaś randką, czyli raczej spotkaniem z kims kto potencjalnie ma byc twoim chlopakiem, kochankiem, czymkolwiek, ale nieco wiecej niz fuck friend. W tym kontekscie bardzo smutne wydaje mi sie to, ze odwołałaś spotkanie, skoro twoja pochwa nie nadaje sie do uzytku. Czy jej uzywanie to jedyne, co laczy cie z tym czlowiekiem? Randki planujesz tak, zeby nigdy nie miec podczas nich okresu, bo to bez sensu? Przeciez dalej mozna pojsc na spacer, zjesc cos, napic sie wina, pocałować.. jakieś dramatyczne to jest, "nie ide na randke bo mnie boli cipka". Jakby facet zrezygnował ze spotkania z toba, bo np. dostał zapalenia pecherza i "i tak nie pobzykam" to raczej zachwycona jego podejsciem bys nie byla?

a gdzie ona napisała, że to pierwsza randka? jakby was coś zajebiście bolało, to też raczej nie wybieralibyście się do ludzi 🖐️ a kremy do depilacji to jakiś shit :o

Gość gość
RADA- Dziewczyny jesli trzymacie za długo to ten krem wypala cebulki. W ich miejce zaczyna sączyć sie krewka. Ale ciało czlowieka tworzy osocze i po 3-4 godzinach rany bedą w śludzie z naturalnego osocza ! To normalna reakcja. Nic sie nie na klada . Zadnych kremów! Nalezy w takiej sytuacji na poczatku przemywac letnią wodą po czym delikatnie wysuszyc czystym recznikiem i wietrzyc w rozkroku leżąc i sie nie ruszając. Ból jest okropny ale po kilku godzinach mija a ranki sie goją! Dlatego depilacje najlepiej wykonywac na noc !