Gość agrest91 Napisano Styczeń 5, 2012 Mam problem ze swoim kumplem. znam go od 5 lat, zawsze duzo ze soba pisalismy, dłuugo się w nim podkochuje, teraz od 2 lat jestesmy razem w szkole... było juz kilka akcji, spotkan w dwojke i jego roznych podtekstow, ze zalezy mu bardzo. kilka miesiecy temu na imprezie u kumpla, troche wypilismy i zblizylismy sie do siebie tej nocy (nie doszlo do nieczego wiecej jednak duzo sie przytulalismy i tanczylismy), po tym było troche niezrecznie jednak normalnie dalej pisalismy codziennie on pisał. Teraz na urodzinach u przyjaciolki, bylo dokladnie to samo, tylko ze troche bardziej intymnie caly czas spedzilismy ze soba, calujac sie.. - fakt, nie bylismy trzezwi... jednak teraz on sie do mnie nie odzywa wgl.. od 2 tyg. nie mam pojecia o co chodzi...zawsze pisal codziennie, wgl na urodzinach powiedzial mi ze zakochal sie we mnie, jednak no wiadomo bylo to po pijaku.... nie wiem o co mu chodzi :< BLAGAM POMOZCIE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach