Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrest91

rozkminy farafiny

Polecane posty

Gość agrest91

Mam problem ze swoim kumplem. znam go od 5 lat, zawsze duzo ze soba pisalismy, dłuugo się w nim podkoch*je, teraz od 2 lat jestesmy razem w szkole... było juz kilka akcji, spotkan w dwojke i jego roznych podtekstow, ze zalezy mu bardzo. kilka miesiecy temu na imprezie u kumpla, troche wypilismy i zblizylismy sie do siebie tej nocy (nie doszlo do nieczego wiecej jednak duzo sie przytulalismy i tanczylismy), po tym było troche niezrecznie jednak normalnie dalej pisalismy codziennie on pisał. Teraz na urodzinach u przyjaciolki, bylo dokladnie to samo, tylko ze troche bardziej intymnie caly czas spedzilismy ze soba, calujac sie.. - fakt, nie bylismy trzezwi... jednak teraz on sie do mnie nie odzywa wgl.. od 2 tyg. nie mam pojecia o co chodzi...zawsze pisal codziennie, wgl na urodzinach powiedzial mi ze zakochal sie we mnie, jednak no wiadomo bylo to po pijaku.... nie wiem o co mu chodzi :< BLAGAM POMOZCIE!!!

Gość bo poczta polska nie jest
a ty do niego napisalas?

Gość agrest91
nie..nic nie napisałam. myslisz ze czeka na moj ruch ?

Gość bo poczta polska nie jest
no wlasnie mysle ze ty napisz. moze on czeka na twoj ruch?

Gość agrest91
no taakk ale no stwierdzam ze troche mnie olewa...bo jednak ja nigdy do niego nie musialam pisac jesli mu zalezalo pisał! i co niby nagle ja mam mu pisac...nie sadzę... ale powiedzcie o co mu moze chodzic... ;/