Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta_29

chce miec 4 dzieci czy tak mozna?

Polecane posty

Gość judyta_29

ile kobieta da rade urodzic dzieci? ja mam dwoje ale chce jeszcze z dwojke moze i wiecej ale nie wiem czy podolam?

Gość mama marka
nie rozumiem pytania pytasz NAS czy TY podołasz? Przeciez cie nie znamy, nie nam oceniać! A pytaniem ile kobieta da radę urodzić ośmieszasz tylko siebie i swoją wiedzę z zakresu biologi;/

Gość iupojoh
Moja babcia urodzila 11, tylko, ze 6 zmarla. Druga babcia urodzila 6, a zmarlo 3. Ale to bylo w okolicach 2 wojny, bez lekarza i ogolna ciemnota.

Gość Oaza spokojuuu
Ja byłam w 3 ciążach ale mam 4 dzieci, bo za pierwszym razem blizniaki na swiat wyskoczyły :) jeszce meza dodatkowo dwojke ale to juz nie moje biol.

Gość judyta_29
wlasnie nie wiem jak kobieta sie czuje po tylu ciazach.jak organizm to znosi i czy kobieta nie jest szybciej "wysuszona"? bo dzieci zabieraja mlodosc a im wiecej tym bardziej i szybciej wyglada staro-wiem to od ginekologa aczkolwiek wiem, ze sa kobiety ktore rodzily wiecej niz 2 dzieci i sie jakos trzymaja tylko cere maja sucha taka zwiedla.Bardzo chcialabym miec ciaze blizniacza bo w rodzinie z pokolenia na pokolenie mamy blizniakow i fajnie to wyglada.slyszalam tez,ze po kilku ciazach kobiecie opada macica i tego sie wlasnie miedzyinnymi boje.