Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanykordianek

moja kobieta odrzuca mnie co robic:(

Polecane posty

Gość Załamanykordianek

Witam wszystkich !Otóż mam niezły problem i chodzi o moją dziewczynę. Jesteśmy ze sobą prawie 2,5 roku. Mamy po 18 lat. I bardzo szybko się do siebie zbliżyliśmy gdy zaczęliśmy być ze sobą . Już po około 4 miesiącach wiedziałem jak wygląda nago i ona wzajemnie. Od razu na samym początku obiecaliśmy sobie ze straci ona dziewictwo dopiero po ślubie, ze nie chce uprawiać samego sexu przed . I sobie to obiecaliśmy. Wystarczały nam zwykle pieszczoty w intymnych miejscach dłońmi, pocałunki tam oraz innego tego typu igraszki. Robiliśmy to bardzo często bo praktycznie co drugi dzień. Było tak do tej pory ale zaczęło się zmieniać jakoś 2 miesiące temu. Dużo się kłóciliśmy. Doszło nawet do rozstania na tydzień, no ale przyszły święta i się pogodziliśmy. Potem sylwester było bardzo romantycznie no i znów miedzy nami do tego doszło. Potem w poniedziałek powiedziałem jej ze chce zrobic dla niej cos sexownego.. Zgodzila się, a później wieczorem zaczeła się wykręcać, i nie doszlo do tego a ja nie miałem Bógwie czego na myśli. Potem zapytałem ja dlaczego mnie zbywa i wogole to odpowiedziala ze ja już to nie kreci to jak dawniej, i ze robimy to za często. „Ze mysle sobie to co chce myslec i źle ja odbieram , a przeciesz ona mówiła mi wszystko konkretnie a teraz robi ze mnie wariata;( No i poszla o ta awantura bo powiedziała mi ze jej wystarczy raz na miesiąc, a mojego narzucania ma dość i jak mam taki być to nie będziemy razem, bo nie nadaje się na męża Ludzie nie wiem co Sb myśleć bo od tak czegoś takiego się nie zmienia i nie wiem czy ze mna cos jest nie tak czy z nią ??? blagam o Madre i przemyślane rady i wypowiedzi

Gość radam+
wyruchaj ja porzadnie

Gość dajjjj sobie spokój
z nią i tyle :) albo pokaż jej seks wtedy zmądrzeje

Macie po 18 lat, brak sexu, hormony w Was szaleja a dziewczyna jest dziwna sama w sobie "powiedziała mi ze jej wystarczy raz na miesiąc, a mojego narzucania ma dość i jak mam taki być to nie będziemy razem, bo nie nadaje się na męża " - to ona juz z Toba gniazdo chce wic ? :o niezrownowazona emocjonalnie gowniara, typ ksiezniczki ciagle obrazonej nie wiadomo o co, ogolnie cienka jak zupka wiezienna :o

Gość mr eko
niech ci zreobi loda raz na tydzien i styka :)

Gość on ona ono
malinowego