Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilukilu

Czy do wszystkiego są potrzebni znajomi?

Polecane posty

Gość tilukilu

Chciałam z moim chłopakiem iść na zabawe andrzejkową to dostałam odp a z kim chcesz iść nikt ci nie pójdzie każdy oszczędza kase na święta i sylwestra dobra odpuściłam. Potem była kwestia sylwestra też chciałam iść na zabawe poszliśmy na domówkę. Teraz chciałabym jechać na wakacje gdziekolwiek nad morze w góry na mazury to usłyszałam ale sama chcesz jechać bez znajomych. Nosz kurwa mać naprawde zawsze wszedzie trzeba iść ze znajomymi i jechać? Jak to u was wygląda wyjedzacie gdzieś tylko we dwoje?

Gość bhgnj
no jasne, widać twój nie uważa twojego towarzystwa za wystarczające, potrzebni mu są znajomi do szczęścia. My nawet wolimy we dwoje czas spędzac:)

Gość przelot_em
Chłopak ewidentnie się z Tobą nudzi sam na sam, ma Cię tylko do seksu.

Na wakacje zawsze jeździmy sami, bez znajomych. Ze znajomymi czasem jakiś wypad w góry albo coś, ale nie jest to dla nas ważne czy znajomi też będą czy nie. Za to na imprezy zawsze chodzimy ze znajomymi, inaczej jest bez sensu. Na Twoim miejscu na propozycję seksu powiedziałabym facetowi, że tak sami bez znajomych to nie :p

Gość tilukilu
jak mu powiedziałam że byłoby romantyczni we dwoje to mi powiedział że czy ja chce zabytki zwiedzać czy dobrze się bawić