Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misio25

Jak wy to widzicie drogie panie..

Polecane posty

Gość SEELENAA
Nie jestes bez winy ale daj sobie z nia spokój. Ona sie puszcza :)

Gość SEELENAA

Gość Natasza Augustiewowna
>>>Po co Ci dziewczyna, ktora jest niestabilna Proszę, wytłumacz mi, dlaczego tak uważasz. Czyli on mógł ją gnoić, kontrolować, przeglądać wszystko, uciekać z jej domu trzaskając drzwiami, bez ustanku ciągle i ciągle rzucać fochy, o wszystko się wkurwiać, potem za wszystko jej kazać przepraszać, zawsze czekać aż to ona pierwsza się odezwie --- a ona w tym czasie miała wiernie czekać, pisać, dzwonić, błagać, przepraszać. Tak? Dlaczego uważasz ją za bardziej niestabilną od niego? A tak ze swojej strony - ja jak najbardziej ją usprawiedliwiam co do tego seksu z innym. Była z takim psychopatą jak autor, który dręczył ją dzień po dniu. Potem, mimo że ona do niego pisała, on ją olał. Mijał tydzień po tygodniu, w końcu zrobił się miesiąc - to nie jest zwykła kłótnia tylko rozstanie. Poszła do wyra z innym. Jak najbardziej ją rozumiem. Wiem, wg Was powinna czekać nawet latami aż Pan i Władca w końcu się do niej odezwie.

Gość malaczarnula

Gość SEELENAA
Jak dla mnie to on jest popaprany a ona jest już wogole pierdolnie**. I ona napewno tez bedzie miala problem w zyciu. Ma dziecko i on ją chce a ona takie rzeczy robi. Nie jest bez winy ale mogla z nim pogadac szczerze a nie pakowac sie temu bylemu do lozka :)

>>mogla z nim pogadac szczerze Jak pogadać, skoro Pan i Władca jej nie odpisywał ani nie odbierał od niej telefonów?

Gość mr eko
chłopie weź traktuj ta babe jako worek na sperme tylko dymanie nic wiecej po co sobie psuc zycie z laską z bahorem?? :) wal ja na maxa najlepiej w doope :) bo cipa juz rozjechana po porodzie :)

Gość Misio25
mr eko wlasnie jej sie wydawolo ze ją tak traktuje chyba.. ale tak nie bylo..

autorze tego tekstu nie wspomniałeś że ty tez się spotykałeś z innymi dziewczynami!i pisałeś!straszyłeś szantażowałeś!

Gość Misio25
madzialena20 kocham cie :(

Gość Misio25
a ty mnie ? :(

:O

Gość Misio25
A co powiesz na na ostre rzniecie tak jak lubisz.. no wiesz napierw lizanko pipki pozniej ty mi.. bzyku byzku w twojej ulubionej pozycji. moze jakies piwko ? ;) pogadamy o przyszlosci..