Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misio25

Jak wy to widzicie drogie panie..

Polecane posty

Gość misio25

Witam panie.. Mam problem :( Jestem z dziewczyną już ok 2lat(ja 25 ona 21) .. ma dziecko z poprzedniego związku. Na początku bylem dla niej dobry ale pozniej zaczolem być cholerenie zazdrosny.. wyzywalem ją od jakich tylko.. potrafilem sie do niej kilka dni nie odzywac. Kontrolowalem ją czasem.. Zawsze sie godzilismy. Bardzo rzadko okazywalem jej uczucia. Czasem ją przytulalem i calowalem ale to byla rzadkosc.. Gdy pytala czy kocham odpowiadalem owcziwscie ze tak bo taka byla prawda..:( Jakies miesiąć temu zdenerwowala mnie i wyszedlem od niej.. przepraszala w sms. Przestalismy sie odzywac.. czekalem az pierwsza sie odezwie. Nie odzywala sie.. wiec po ok3 tygodniach sam do niej napisalem.. Pisala ze nie chce byc ze mną.. Ze kocha ale nie zniesie takiego traktowania.. Blagalem ją zeby wrocila.. wreszcie po 2 dniach oznajmila mi ze chce byc ze mną ale musze sie zmienic.. i ze ojciec jej dziecka chce sie widywac z malym M*.. i ze sie bala mi powiedziec bo pewnie bym sie nie zgodzil.. gosc ktory nawet nie pojechal do szpitala jak rodzila.. gosc ktory nie interesowal sie dzieckiem.. dziwilo mnie ze tak nagle mu sie przypomnialo Wiec gniotlem ją dalej bo czulem ze nie powiedziala mi calej prawdy.. i po paru dniach przyznala sie ze sie upila u kolezanki i przespala sie z BYLYM! mowila ze Nie chciala tego i nie wie co jej odbilo.. Przez kolejne dni pisala ze neiw ie czy chce byc ze mną po tym co sie stalo.. ze nie umie itd. Widzi ze sie zmienilem na lepsze.. mowi ze chce byc ze mną ale nie wie czy mnie kocha. Pisze ze albo bedzie ze mną albo z nikim bo zycie jej zbrzydlo. Pytam jej czy mnie kocha a ona mowi ze nie wiem. A ja ze nie moge z nią byc jak mnie nie kocha Jak dla mnie to ona jest chora albo klamie.. chce byc ze mna ale nie wie czy mnie kocha i caly czas przypomina mi ze to ja kiedys tak robilem jak ona teraz itd Sorki za bledy i chaotyczny tekst ale jestem zdenerwowany Jak mozna byc z kims i kogos nie kochac ?

Gość misio25
albo byc z kims i nie wiedziec czy sie kocha ? zapomnialem dodac ZE temu gosciowi z ktorym ma dziecko ma odebrac prawa rodzieclskie teraz.. alimentow tez nie placi

Gość misio25
tak uwazasz ?

Gość mr eko
gościu jestes idiotą :) nie potrafisz szanować kobiet :) powinna ciebie olać bo jesteś leszczem :) i odwal sie od niej idioto :)

Gość Eleeena
pytasz , jak mozna z kims byc i go nie kochac? Z mojego doswiadczenia zyciowego wynika , ze oczywiscie mozna. Mozna kogos nie kochac, a byc z nim bo: -nikt inny, lepszy sie nie trafia -jest wygodnie finansowo - -ze wzgledu na dobry seks -z lenistwa, bo szukanie nowego partnera , to czas, wysilek i stres -bo wspolne kredyty -dzieci -wspolny pies, kot :-P( jak go podzielic?) - i zapewne z miliona innych powodow , ktorymi ludzie sie kieruja

Gość dziwna dziewczyna
Straszny dupek z ciebie. Obrażalski facet to najgorsza ciota jaka może się trafić :O

Gość 45544554
jesteście siebie warci w sumie Ty jesteś psycholem, z fochami jak urażona Księżniczka ona puszczalska

Gość _*; _+&?/-(_
Po co sie wiozales z panienka ktora w wieku 21 lat ma kilku letnie dziecko i bzyka sie z byłym. Jak w waszym związku bedzie zle to za każdym razem bedzie nadstawiala d. tamtemu? Zostaw ja, niech sie zwiąże z ojcem dziecka skoro ja tak do niego ciagnie. Pewnie nigdy cie nie kochała skoro tak szybko poleciala do byłego. Jeszcze sie zabezpiecza uprzedzając, ze bedzie widywal syna- pewnie pretekst do ich schadzek i walenia po rogach. Przed przyznaniem do zdrady cie kochała, po juz nie bo pewnie wie ze ja bedziesz bardziej pilnował wiec uniemożliwisz sypianie z tamtym.

Gość misio25
Ale ja sie zmienilem i ona to widzi !!! A co do zadrosci to mialem do tego podstawy !!! Na początku pisala z kolegami itd.. z tymi ktorymi wczesniej sie spotykala. Po jakims czasie zerwala z nimi kontakt. Non stop siedziala z dzieckiem w domu ale ja wciąz bylem nie ufny.. moze stad tak sie zachowywalem. Jest ladna.. ma dzue piersi i wogole.. ubiera ise prowokująco to tez mialo wplyw na moje zachowanie.

Gość misio25
_*; _+&?/-(_ Wiec po co chce mu odebrac teraz prawa rodzielskie i zerwala z nim kontakt ? Moze i jestem psycholem..

Ty z nią będziesz miał przechlapane, bo wciąż będzie pewnie sypiała z byłym, a nawet sam kontakt jej z nim Cie będzie denerwował i ona będzie miała przechlapane z Tobą, bo jesteś zachwiany psychicznie, wiecznie sfochowany, znęcasz się nad nią psychicznie i generalnie zachowujesz się jak 14-letnia panieneczka

Gość misio25
Ona byla z nim byla 3 lata.. rozeszla sie z nim dopiero pol roku po porodzie. Mieszkali razem

Gość _*; _+&?/-(_
To po co mowila, ze były bedzie spotykał sie z synem?

Gość misio25
Nie wiem..

Gość to wczesnie zaczela
21 lat a zdążyła być z kimś 3 lata, urodzić dziecko, rozejść sie, znaleźć nowego. Provo.

Gość misio25
zrobila to jak sie polkocilismy i napisala ze to koniec. nie odzywalismy sie miesiąc.. to sie stalo wtedy.

Gość misio25
to nie provo to ZYCIE

Gość 3t634346
pisała do Ciebie po tej kłótni smsy, Ty nie odpisywałeś, potem czekałeś aż jednak się znów odezwie, ale ona przestała? Więc po miesiącu łaskawie napisałeś do swojej niewolnicy, ale ona już nie chciała być z Tobą, m.in. z tego powodu że się pogodziła z ex? I Ty masz pretensje? Jesteś żałosną kreaturą. Z takim podejściem ZAWSZE BĘDZIESZ SAM. Wspomnisz moje słowo.

Gość _*; _+&;?/-(_
Widocznie jest niezrównoważona. Ewakuluj sie. Nie rozumiem po co wogole wiązałes sie z taka panienka, ona i tak zawsze poleci do tatusia dziecka jak ten tylko raczy kiwnąc na nia palcem.

Gość misio25
:(

Gość misio25
ZAKOCHALEM SIE

Gość bdffddf
"Ewakuluj sie" ewakUUj, debilu

Gość _*; _+&;?/-(_
Dlaczego autor miałby byc sam? Jest na tyle dobry, ze spotyka sie z dzieciąta nastolatka, zasługuje na cos lepszego niz wybrakowany, przechadzany towar. A tamta zdzira skoro ma słabość do byłego nie musiala zatruwac życia innemu.

Gość miewiórka
"Widocznie jest niezrównoważona." Ona?! To autor jest chory psychicznie. Jestem 100% pewna, że ma jakieś możliwe do zdiagnozowania zaburzenie psychiczne.

Gość Eleeena
ja nie znam twojej dziewczyny , wiec trudno oceniac.Z informacji, ktore przedstawiles , dla mnie wynika, ze panna ma duze problemy w ocenie sytuacji i postrzeganiu prawidlowo swiata . Taka osoba jest niestabilna.Juz raz wybrala nieodpowiedzialnego faceta, nie byl przy porodzie, nie placi alimentow,potem pisze z nastepnymi facetami , jest z Toba, wlazi do lozka z ex, znow z Toba. Autorze -nigdy z nia nie bedzie spokoju .Ta dziewczyna jest niestabilna i zero madrosci zyciowej, na ta chwile. Mysle, ze najlepsze co mozesz zrobic , to dac sobie spokoj z panna. To , ze sie zmieniles, super . Pracuj dalej nad soba , spokojnie poszukaj sobie ulozonej panny , a nie z takim ogonem w tle . Stawiam , ze z tego chleba nie bedzie. Chyba , ze jakis gniot . A chyba nie chodzi Ci o taki gniot?

Gość misio25
myslicie ze to takie latwe.. ja sie zmienilem.. jestem juz innym czlowiekiem :(

Gość miewiórka
Czy to że ona ma dziecko znaczy, że on może ją traktować jak śmiecia? Obrażać się, wychodzić, walić fochy, nie odpisywać, nie odzywać się do niej, trzymać w niepewności i to tygodniami! Laska miała w końcu go dość. I tak długo wytrzymała. Z takim podejściem to właśnie on nie powinien zatruwać jej życia.

Gość _*; _+&;?/-(_
bdffddf spier.da.laj przyklepie

Gość ertzu67890
mtomanie ile razy bedziesz to samo gowno pisac:classic_cool: