Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzburzona123

Kpią sobie z ludzi Ci pracodawcy

Polecane posty

Gość Wzburzona123

Nie mogę patrzeć jak pracowdawcy kpią sobie z przyszłych pracowników np. w ogłoszeniach o pracę. Np. biuro nieruchomości szuka agenta/brokera i w ogłoszeniu jest napisan"..... zapewniamy atrakcyjne narzędzia pracy, telefon,aparata fotograficzny,komputer oraz biurko..." przecież to są podstawowe,niezbędne narzędzia pracy dla agenta nieruchomości, niby jak bez tego miałby pozyskać klienta lub ciekawą nieruchomość dla biura?????? Kiedy zmieni się coś w naszej mentalności? Kiedy pracodawcy i pracownicy przestaną uważać, że posiadanie telefonu służbowego to standard? Byłam w Stanach, w Anglii tam posiadanie telefonu służbowego, zwłaszcza w przypadku handlowców to norma.... tylko u nas traktuje się to jako niby taki fajny BONUS a nie narzędzie pracy.

Gość kkkiiikkkaaa
zwłaszcza to biurko jest "atrakcyjnym narzędziem pracy":D Buahahaha

Gość buba huba
z ciebie też pracodwcy być może kpią, czemu napisałaś "ci" z dużej litery (w temacie)? Powaliło cię :O

Gość kotomysz
a krzesło dają czy trzeba z domu przytargać? :D

Gość ertzu67890
to jedz do angli i nie pirdol, takiego ogloszenia jeszcze nie widzialam;) przypominasz kiepskiego :D

Gość Wzburzona123
Jeśli chodzi o "Ci" w tytule odruchową tak napisałam, mój błąd.

Ja widzialam lepsze. Atrakcyjna praca dla doswiadczonego (!) - nie pamietam, kogo, grafika, copywritera albo dziennikarza, cos w ten desen. I tu lista wymagan. A nastepnie: praca w charakterze wolontariatu, gwarantujemy nabycie doswiadczenia ktore zapewni Ci zdobycie intratnych zlecen :) Allbo Atrakcyjna praca w sklepie, wymagany status studenta. Praca 8-20 pn - pt, 10-18 sob, wysoka pensja 1400 netto w renomowanym centrum handlowym Jeszcze pare ciekawych widzialam

Gość Wzburzona123
Do ertzu W ramach wyjaśnienia, nie narzekam, stwierdzam fakty, do Anglii się nie wybieram, mam tu całkiem dobrą pracę, co nie zmienia faktu, że część pracodawców kpi sobie potencjalnych pracowników.

Gość ptasiek nastroszony
pracodawcy robia co moga by ten bezmozgin najemny element mial jak najlepiej w pracy , nalezalobu wiec w holdzie i podziece codzien no moze raz w tygodniu moczem waszego pracodawcy wzniesc toast za rozwojn i pomyslnosc firmy

Gość ertzu67890
TAK JEST WSZEDZIE- bylo jest i bedzie

Gość nikolinnke
pracodawcy to kanalie

Gość mariolka o
"Kiedy pracodawcy i pracownicy przestaną uważać, że posiadanie telefonu służbowego to standard?" x ty w ogóle panujesz nad tym co piszesz i myslisz?