Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ammnita

Czy Wasi mężowie pomagają Wam w szykowaniu dzieci do przedszkola/szkoły??

Polecane posty

Gość Ammnita

? Jak to u Was w domach wygląda? Pomagaja wam,czy jestescie skazane same na siebie?

Gość lisha
szykowac nie pomaga, ale zaprowadza i czasem odbiera przedszkolaka:)

Gość ergerg
Zapieprzam dookoło wszystkiego a mąż siedzi i gra na kompie gdy gdzieś razem wychodzimy. Owszem, ubierze córkę jeśli... poproszę ale ma przy tym tyle "problemów" że nie ma o większego sensu.

Gość ergerg
Zapieprzam dookoło wszystkiego a mąż siedzi i gra na kompie gdy gdzieś razem wychodzimy. Owszem, ubierze córkę jeśli... poproszę ale ma przy tym tyle "problemów" że nie ma o większego sensu.

Ale w jakim sensie? Odprowadza - przyprowadza co 2 dzień mniej więcej, jakoś tak się wymieniamy. Co do samego przygotowywania - w zasadzie pilnuje tylko małą, żeby porządnie wyszczotkowała zęby. Ubieranie, czesanie - tym zajmuję się ja (tzn pilnuję, żeby porządnie się ubrała - koszulka w rajstopy itd, bo ubiera się już sama) no ale to dziewczyna, ma już 7 lat i zaczęła się trochę krępować przy nim przebierać :P Na czesaniu mój się też nie bardzo zna, kiedyś jak jej zaplótł warkocz, to nie mogłyśmy go rozwiązać, takie kołtuny miała :D Wychodzi jakoś pół na pół chyba :)

Gość U mnie wygląda taK:
Nie do przedszkola, ale tez z rana wychodzi do Niani. Córka jest budzona przeze mnie, w tym czasie Mąż zaczyna sie sam szykowac. Ja córe na nocnik, po nocniku (który sprząta mój Mąż w trakcie mycia zębów) ubieram do samej kurtki i córa z mężem sa gotowi w jednym momencie do wyjścia - jeszcze do torby wrzucam jedzenie - potem moge sie ja wyszykowac :) ostatnio to Mążmiał robic wszystko przy córce a ja sie szykowałam bo córka ze mna wychodziła to mimo małego nieporozumienia jak sie wszystko uszykuje(rajstopki,bluzke,spodnie, buty) to Mąż tez sobie radzi. przeciez nie jest inwalidą :p

Gość xcnnnn
moj jakby otworzyl szafke to by nawet nie wiedzial gdzie co jest

Nie do przedszkola, ale tez z rana wychodzi do Niani. Córka jest budzona przeze mnie, w tym czasie Mąż zaczyna sie sam szykowac. Ja córe na nocnik, po nocniku (który sprząta mój Mąż w trakcie mycia zębów) ubieram do samej kurtki i córa z mężem sa gotowi w jednym momencie do wyjścia - jeszcze do torby wrzucam jedzenie - potem moge sie ja wyszykowac :) ostatnio to Mążmiał robic wszystko przy córce a ja sie szykowałam bo córka ze mna wychodziła to mimo małego nieporozumienia jak sie wszystko uszykuje(rajstopki,bluzke,spodnie, buty) to Mąż tez sobie radzi. przeciez nie jest inwalidą :p

Gość aikqujbswnvgdhv D
a tyłek mąż Ci też podciera??? kurwa te kobiety coraz bardziej ułomne dziecka do szkoły wyszykować sama nie potrafi. a z czym masz problem ze zrobieniem kanapek czy wybraniu ubranka?

Gość ergerg

Gość ergerg

Gość bvfnv nb bmkhg
a tyłek mąż Ci też podciera??? kurwa te kobiety coraz bardziej ułomne dziecka do szkoły wyszykować sama nie potrafi. a z czym masz problem ze zrobieniem kanapek czy wybraniu ubranka?

Gość xcnnnn
moj jakby otworzyl szafke to by nawet nie wiedzial gdzie co jest