Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skfhasilflas

powiedzcie mi ze zle mysle;(

Polecane posty

Gość skfhasilflas

Mam 1,5rocznego syna-ciaza przebiegala prawidlowo,wszystko bylo ok. Teraz znow spodziewam sie dziecka,ale nie moge usiedziec spokojnie,mam za soba juz 3wizyty chociaz jestem dopiero w 9tyg.Ciagle wydaje mi sie ze to ciaza obumarla, ze dziecko zle sie rozwija,ze nie bije mu serce;( mam koszmary;( Czy ktoras tez tak wariowala w ciazy?

Gość hmm hormony ci buzuja ale
raczej takie myslenie jest nienormalne, słyszalas o samospełniajacej sie przepowiedni?? przestan sobie wkrecac takie glupoty, zajmij sie zyciem, dzieckiem i ciesz sie z ciazy, bo stresujac dziecko napewno nie pomozesz mu sie prawidlowo rozwijac, glowa do gory

takie myslenie raczej nie jest normalne, slyszalas o samospelniajacej sie przepowiedni? zajmij sie dzieckiem, zyciem i ciesz sie z ciazy, stresem nie pomozesz mu prawidlowo sie rozwijac, glowa do gory jest dobrze

Co jest przyczyną twoich lęków ? miałaś już takie smutne doświadczenie ?

takie myslenie raczej nie jest normalne, slyszalas o samospelniajacej sie przepowiedni? zajmij sie dzieckiem, zyciem i ciesz sie z ciazy, stresem nie pomozesz mu prawidlowo sie rozwijac, glowa do gory jest dobrze

Gość Mimo
Tak, źle myślisz! ŹŹŹLLLEEE!!! Wszystko jest OK a Ty masz Słoneczko histerię. Ale uczelna ona jest, nawet samouleczalna. Dasz radę. Myśl pozytywnie!!!

Gość namai
pewnie się w necie naczytałaś, co?

Gość momii..
Tak, źle myślisz! ŹŹŹLLLEEE!!! Wszystko jest OK a Ty masz Słoneczko histerię. Ale uleczalna ona jest, nawet samouleczalna. Dasz radę. Myśl pozytywnie!!!

Gość momii..
Tak, źle myślisz! ŹŹŹLLLEEE!!! Wszystko jest OK a Ty masz Słoneczko histerię. Ale uleczalna ona jest, nawet samouleczalna. Dasz radę. Myśl pozytywnie!!!

Gość .,,,,,,,,,,,,,

Gość skfhasilflas
z objawów to tylko bolace piersi,sluz ciazowy taki jak w pierwszej ciazy. dzieki dziewczyny,chyba sie w necie za duzo naczytalam o poronieniach i pustych jajach;(

Ja mialam tak samo :P W pierwszej ciazy nie mialam tyle czarnych mysli jak w drugiej. A to przez to ze juz za duzo wiedzialam, naczytalam sie przy okazji pierwszej o powiklaniach etc. i w drugiej fisiowalam. Spokojnie, na pewno wszystko jest ok ;)

to autorko bedziesz miala podobnie jak ja pociechy z roznica 2 lata :) wesolo jest hihi :P