Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaaa jednaaaa

Szwy rozpuszczalne - moga wypasc?

Polecane posty

Gość Takaaa jednaaaa

5 dni temu urodzilam synka :-) rodzilam normalnie, mialam nacinane krocze. Szwy zalozono mi rozpuszczalne. Przed chwilka w toalecie, gdy sie podcieramam na papierze zauwazylam nitke. Czy takie szwy moga same wypasc? Bo powinny sie same rozpuscic tak? Czy powinnam sie gdzies zglosic, czy nie szkodzi ze ta krotka nitka wypadla?

tak. nie rozpuszczają sie do konca. to co w ciele - sie rozpuszcza, a reszta bedzie z ciebie wychodzic

Gość no rozpuszczalne
mają to do siebie że się rozpuszczają i wychodzą. też mialam tak że nitka mi wyszła. Nie pamiętam po jakim czasie. Skontaktuj sie z położną to się uspokoisz.

Gość ertzu67890
nie

Gość One tak mają, że się
rozpuszczają w ciele i reszta szwu odpada. :)

Gość joleczkaaaaaaaaaaa
rozpouszczac beda sie tylko te, ktore sa w "srodku". te co sa na zewtarz odpadna kiedy tamte sie rozpuszcza. troche wyobrazni:) zwykle szwy by same nie odpadly:)

spokojnie, pewnie szew sie rozpuscil a reszta pozostająca na zewnątrz odpadła, też tak miałam ;) i wszystko było w porządku.

spokojnie, pewnie szew sie rozpuscil a reszta pozostająca na zewnątrz odpadła, też tak miałam ;) i wszystko było w porządku.

Gość One tak mają, że się
rozpuszczają w ciele i reszta szwu odpada. :)

Gość Takaaa jednaaaa
Ok dzieki dziewczyny :-) w sumie racja moglam sie domyślić :-P teraz rzeczywiście wydaje mi sie za tak jest ale jakos nie przyszło mi to do glowy i glupio spanikowalam :-D

Gość Takaaa jednaaaa
Ok dzieki dziewczyny :-) w sumie racja moglam sie domyślić :-P teraz rzeczywiście wydaje mi sie za tak jest ale jakos nie przyszło mi to do glowy i glupio spanikowalam :-D