Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika fifi99999

JESTEM W SZOKU PO TYM CO WCZORAJ POWIEDZIAL MI MOJ MAZ

Polecane posty

Gość nestea.............
no niestety ale faceci sa wzrokowcami. przestan zadawac glupie pytanie i skup sie na podkreslaniu innych atutow. zrob sobie ladny makijaz i wlosy (nawet w domu). Wieczorem zaloz jakas seksi koszule. bo ja sama sie bedziesz czula brzydka to maz tez cie taka bedzie widzial.

Gość iskierka zimowa
kika fifi99999 WIDAC ZE TY MALO CZYTALAS SKORO NIE WIESZ JAK ZRZUCIC TŁUSTA DUBE I WYLEWASZ NA FORUM SWOJE KOMPLEKSY

Gość kika fifi99999
avent , jest dokladnie tak jak piszesz :( piszesz; Na Twoim miejscu powiedziałabym mu po prostu jak sie czujesz zta Jego opinią. Nic to juz nie zmieni ale moze nastepnym razem zastanowi sie nad odp. Moze bedzie Cie dopingoał i chwalił za kazdy zgibiony kg. " -ja mu mowilam jak sie z tym poczulam nawet sie poplakalam ale on powiedzial, ze taka jest prawda. Pptem mnie przepraszal ale tak naprwde zadne przeprosiny tych slow juz nie cofna. Co do sexu to od czasu jak urodzilam dziecko jzu nie jest tak jak dawniej bo to ja musze meza namawiac na stosunek. Maz ma teraz problemy w pracy nic powaznego ale stres jest ... moze to jest przyczyna :( ale to chyba nie powod zeby sie na mnie wyzywac miarreczka, piszesz o ciele ze sie zmienia :( Ty nie widzials moejgo brzucha :( flak po prostu flak i wyglada tak jak w 5-6mc a jak zaloze dresy z takim szerokim pasem to na brzuchu mi sie robia 2 takie wstretne opnki :( nestea, po tym co usyszalam to nie mam ochoty sie starac .

Gość ja tam myślę że rocznego
nic szokującego nie widzę w wypowiedzi męża autorki;)

Gość kika fifi99999
iskierka zimowa , a czemu teraz piszesz pod tym nikiem a nie pod tym co wczesniej czyli kobieta w ciazy???

Iskierka- kompleksy swoje to wylewasz Ty tutaj. Spadaj Autorko- On zmęczony, Ty zmęczona . Oboje potrzebujecie swietego spokoju. Męzczyzni jak kobieta placze, nie wiedza czasem co zrobic Na spokojnie sobie cos ustalcie. Powiedz, ze chcesz sie czuc dobrze sama ze soba i potrzebujesz wsparcia. Na faceta nie działa atak słowny.Popros i jakąś pomoc, np przy dziecach wieksza a Ty w tym czasie mozesz troche pocwiczyc albo wyjsc sie dotlenic.

Gość kika fifi99999
avent , z pomoca z jego strony nie ma problemu bo maz chetnie sie dziecmi zajmuje chodzi tylko o wsparcie z jego strony ale go ie otrzymuje. :(

Gość mireczkaa
Ty zmęczona, mąż ma prob;emy w pracy- i masz odpowiedź. Słuchaj, Ty nie widziałas mojego brzucha!! I to po jednym dziecku :) Ale się zaparłam i brzuszki robiłam. Nie za wiele to dało, ale jest lepiej. Ciężko mi z tym, bo brzuch zawsze miałam płaściutki ale co poradzę? Fałdkę mam do dzisiaj. Zauważ, że Ty niedawno urodziłaś- jeszcze masz czas na powrót do formy. Wydaje mi się, że trochę przesadzasz, naprawdę. Wrzuć na luz, ciesz się dziecmi, daj żyć mężowi a nie zasypuj pytaniami o wygląd. Obojgu Wam to dobrze zrobi.

Gość 2 miesiace po porodzie
autorko ile minelo od porodu? mi minely 2 miesiace przez cala ciaze lezalam na podtrzymaniiu i przytylam az 27 kg, spadlo mi 14 jeszcze 13 zostalo, ja tez pytalam swojego meza czy go podnicam ze boje sie seksu wstydze swjego ciala ale moj mnkie wtedy podniosl na duchu powiedzial ze juz duzio mniejszy brzuch,a po za tym kazal spojrzec do lozeczka jaka piekna coreczke mu urodzilam,powiedzial ze tylam przez 9 miesiecy to conajmniej drugie tyle potrzebuje czasu aby schudnac,ze za rok napewno nie edzie sladu po tym ze bylam w ciazy i ze nadal bardzo mnie pragnie(choc w to ciezko mi uwierzyc bo sama na siebie patrzec nie moge) ale seks jest cudowny. maz zachowuje sie tak jakby naprawde wielbil moje cialo przez to i ja wtedy moge sie wyluzowac i zapomniec jak wygladam

Gość kika fifi99999
2 miesiace po porodzie, bardzo Ci zazdroszcze chcialabym zeby moj maz byl taki dla mnie . Wlasnie takiego wsparcia chcialam a ten mi takie cos powiedzial :( nawet mu powiedzialam , ze znajde sobie facea ktory mnie doceni

Gość kika fifi99999
jestem prawie 5mies po porodzie

Gość inka12
powiedział Ci szczerze co myśli, może zbyt dosłowie ale tacy są faceci. Ja swojemu mężowy też ostatnio dosłownie powiedziałam, że musi schudnąć bo takie sugerowanie do niego nie docierało. Kupiłam mu karnet na siłownie i chodzimy razem. Cięzko jest ale jak go już wyciągnę to jest zadowolony i jego samopoczucie się poprawia. Schudnij zeby samej się czuć lepiej a mąż znów będzi ena Ciebie patrzył z porządniem

wiem co czujesz bo ja poplakalam jak maz zaczal 'sie dobierac" 6 tyg po porodzie nie czulam sie gotowa choc w ubraniu bardzo mi sie podobalo ale dalej zaczelam plakac wtedy on zaczal mnie pocieszac,nie myslalam ze bedzie taki kochany,ale jakbym uslyszala to co ty nie umialabym sie przelamac i uprawiac seks w glowie mialabym tylko te slowa

Gość mireczkaa
słuchaj, a może on ci tak szczerze powiedział, bo bał się, ze jak Cie zapewni, ze jestes super laska to osiądziesz na laurach? Nie wiem, tak sie zastanawiam :)

Gość Fenix....
7,5 miesięca przeleżalam plackiem w szpitalu wstawalam tylko do kibelka i to niezawsze. Przytyłam 20 kg, mialam zanik mięśni, uczylam sie chodzic i siedziec od poczatku. Nie moglam patrzec na siebie, mialam depresje związana ze swoim wyglądem, bo ja przed ciążą wysportowana i szczupla kobieta, maniaczka siłowni i areobiku z plaskim brzuchem nagle nie do poznania, gruba baba. Moj mąz zachowal sie wtedy wspaniale, tlumaczył mi ze to niewazne, ze to tylko cialo, niejako opakowanie, ze wróce do formy bo jestem silną i zawzieta babką. Powiedzial ze bylby skonczonym chamem gdyby liczylo sie dla niego tylko moj wyglad po tym ile przeszlam leząc w szpitalu, modląc sie o kazdy dzien, tydzien mojego dziecka, zeby posiedzialo w brzuchu. Dzis minąło ponad 1,5 roku po porodzie a ja waze 2 kg mniej niz przed ciażą. Pracuje jeszcze nad mięśniami brzucha i ud ale jest juz i tak super.

autorko szczera rozmowa bez placzu nic wiecej nie moge doradzic

Gość kika fifi99999
A TY myslalas , ze ja nie rozmawialam z nim bez placzu ? Rozmawialam ale mam wrazenie ze mowimy 2 roznymi jezykami. On nie kuma , ze mi tym zrobil okrpona przykrosc potrafi sie nawet z tego smiac. Na ddatek oglada gole laski w necie i mowi, ze faceci maja takie potrzeby bo sa wzrokowcami. :O juz sama nei wiem czy on tak naprawde nie chcial mnie specjalnie zranic. :(

Gość kika fifi99999
aha i mam nie przejmowac sie tymi dziewczynami bo wg niego one sa tylko obiektami sexualnymi a ja jestem ta ktora bardzo kocha i ja jestem jego :P tak twierdzi.

Gość kika fifi99999
podnosze

ja 4dni po cc kochalam sie z mezem. chcialam, byłam gotowa wiec czemnu nie, nic mnie nie bolało,bylo cudownie!! teraz jestem5miesiecy po porodzie schudlam juz 12 kg;) zostalo jeszcze 8kg do idealu. Juz teraz waze tyle ile zachodzac w ciaze. pozdr

kika fifi99999 Wczoraj pytalam meza czy mu sie podbam i czy go podniecam a on po dlugim zastanowieniu mi na to, ze kiedys mu sie podobalam ale teraz by wolal zebym troche schudla. No i ? Powiedział prawde, wiec w czym problem ? a ja chcialam tylko potwierdzenia wlasnej atrakcyjnosci a dowiedzialm sie ze maz jest ze mna z przyzwyczajenia i milosci? a nie z pozadania. Sama nie wiem co sobie o tym wszystkim myslec... moze to ja przesadzam a on ma racje , jak myslicie? Jesteś PIERDOLNIETA:O i tak, ludzie są ze sobą, tworzą rodziny nie z pożadania tylko z miłosci.

Gość Chłopy inaczej rozumują o ile
kika fifi99999 ! Faceci są z innej planety. Coś o tym wiem. Oni nie patrzą oczami miłości tak jak my. Ja patrząc na swojego brzuchatego męża widzę atrakcyjnego faceta, z którym mogłabym się na okrągło kochać i który jest dla mnie wiecznie atrakcyjny a wszystko to dlatego, bo go po prostu kocham. Ale on niestety też mi nie mówi, że mu się podobam albo, ze mnie pożąda bo jak od czasu do czasu gnębiony przeze mnie takimi pytaniami jak Twoje odpowiada: przecież to normalne, to po co mam to mówic. Wczoraj np mówię mu, że mimo spędzonych z nim 20 lat ciągle mnie fascynuje, a on na to, że się cieszy :] Nie odpowiedział tak, jak pragnęłam (ty także jesteś wspaniała itd itp) nie! Chłopy to trepy i niestety tak im pozostanie a tym, którym trafiły się przypadki odmienne naprawdę zazdroszczę. Ach i jeszcze jedna mała porada: wyjdź na kawę z kolegą, znajomym lub innym mężczyzną. Zobaczysz, że zaraz Cię zauważy. Głowa do góry! Powodzenia!

Gość Cytryncia
A maz jak wyglada? Dba o siebie? Trzyma sie? Czy miesien piwny i te sprawy...?

Gość osoby ktore atakuja autorke
sa jakimis tepymi lalami, ktore swoich facetow jak bozki do czczenia traktuja. Bez przesady by sie z tymi mezami jak ze smierdzacym jajem obchodzic - o to nie pytaj, o tym nie rozmawiaj, wpadnij w anoreksje byle tylko schudnij a to tego czasu nie wiem wytnij sobie jakas laske z plakatu i poloz na siebie by on podczas sekcu na kogos zgrabnego i jedrnego mogl sie popatrzec i biedaczek sie nie meczyl widokiem pociazowego ciala zony. Dla mnie takie zachowanie i teksty jakie rzucal maz autorki sa po prostu nie fair. A zwazywszy, ze wiekszosc facetow o siebie tak po prostu nie dba , bo skoro maja zone i dzieci to juz moga zapuszczac swoj piwny kaldun i zmieniac ubranie raz na tydzien to jest to podwojnie nie fair. Od kobiet oczekuje sie teraz by 5 minut po porodzie juz blyszczaly uroda , w pelnym makijazu, w szpilkach, z super plaskimi brzuchami i jedrnymi udami - a la Victoria Beckham i inne gwiazdki , tylko zaden przecietny maz Kowalski nie ma kasy Beckhama by zonie zafundowac lipo, plastyke pepka i cipki, dietetyka, specjalnie zbilansowanych posilkow dostarczanych do domu, osobistego trenera oraz sztabu nianiek - by mloda mama miala "czas dla siebie" - o nie my mamy chudnac, pieknie wygladac i pachniec zarazem druga reka nianczyc dziecko , gotowac , sprzatac i dbac o cieplo domowego ogniska , a w nocy przeistaczac sie w super kochanke. JASNEEE - to jest dopiero brak szacunku dla siebie a nie posiadanie paru zbednych kilogramow. Moj slubny tez pare razy skrytykowal moja pociazowa figure - to mu powiedzialam, ze nie ma sprawy moge schudnac nawet i w miesiac , ale w tym czasie zycze sobie full obsuge mnie i dzieci , bo ja sie bede koncentrowala na cyzelowaniu figury i ogolnym upiekszaniu - jak on sypnie na to wszytsko kasa to ja nie widze problemu by z siebie zrobic super laske, ale jesli go na to nie stac to albo mu sie podobam taka jaka jestem albo wypad . Tak naprawde nie jestem gruba i nigdy nie bylam - nawet w zaawansowanej ciazy z dzieckiem w brzuchu moj BMI byl w sredniej granicy normy, po ciazy jest w dolnej - a to, ze przed ciaza mialam zwyczajnie niedowage - bo tak mialam a po ciazy po prostu wygladam normalnie to nie powod bym dala sie wpedzic w anoreksje , bo moj malzonek lubi super chude kobiety. Autorko - maz nie mial prawa doprowadzic cie swoimi glupimi tekstami do lez - masz prawo by domagac sie od niego potrwierdzenia swojej atrakcyjnosci (nawet jakby mial sklamac) i on juz nie musi byc taka dusza czlowiek co w sercu to na jezyku - jesli sam jest na to za glupi to mu po prostu powiedz czego oczekujesz nastepnym razem w odpowiedzi na swoje pytania i jesli on rzeczywiscie cie kochaa to powinien ci tak a nie inaczej odpowiedziec. Szczerosc bywa czasem przeceniona.

Gość kika fifi99999
osoby ktore atakuja autorke , myslalm ze jak napisze moj post na takim dziale to zostane podtrzymana na duchu przez inne kobiety ale bardzo sie pomyslilam .Pojechaly po mnie az sie zdziwilam bo przeciez tez albo sa w ciazy albo po ciazy i pewnie maja podobne problemy do moich ale one wszytskie pisaly,ze maz mial racje. :( Powim wam, ze juz mi troche przeszlo, wczoraj sie wazylam i poszlo 4kg ale musze przystopowac z tym chudnieciem bo bede miala rozciagnieta skore jesli bede dalej chudnac w takim tepie. A na diecie jestem dopiero od 27 grudnia. Ale mimo wszytsko dalej meza zadreczam pytaniami czy m,u sie podobam :( juz mam sama siebie dosc. Chłopy inaczej rozumują o ile , piszesz, zeby sie umowic z jkaims kolega na kawe :D w czasie klotni powidzialam mezowi , ze znajde sobie kochanka ktory mnie doceni :D bo on tego nie robi , maz teraz mi to wypomina :D czyli go zabolalo. A wiecie co jest w tym wszytskim najgorsze? Ze za panny bylam laseczka nie bylo faceta ktory by sie za mna nie obejrzal, zazdrosne kobiety byly dla mnie smieszne i zalosne. A teraz sama taka jestem. :( Wzoarj biorac prysznic i patrzac na swoje piersi obwisniete przez karmienie piersia na biodra rozrosniete przez 2 porody sn to zaluje ze nie rodzilam cc i nie karmilam od razu butelka. Chcialabym byc taka jak przed slubem :(

Gość ja bym wolala, zeby facet mial
takie podejscie jak twoj

Gość durnoty
ale te chłopy durnowate! ja ledwo 5 kilo przytyłam, choć nadal można o mnie powiedzieć SZCZUPŁA a on już mi jakieś insynuacje robi niby to w żartach, że powinnam schudnąć i mniej jeść :o a ja nie zamierzam!

Gość xxxfactorr
w ciazy przytylam 20 kg o a schudlam 25kg w 5 miesiecy. Zadowolona z wlasnego ciala prezentuje sie mu w bieliznie, a wiesz co powiedzial moj maz, jeszcze moglabys te 3kg schudnac i bylabys idealna :-O Tylko ja nie chudne dlaniego tylko sama z siebie bo karmie, poprostu jem i chudne.

Gość kika fifi99999
czyli jest wiecej takich mlotkow jak moj maz :P na drzewo z nimi!!!

Gość Laleczka czapi
A moj maz od czasu porodu nawet na mnie nie patrzy wogole,nie mowiac o tym ze z pozadaniem bo tego to juz daaawno nie bylo,na pewno od poczatku ciazy nie, a wiesz co? jestem niedawno po porodzie i jestem szczuplejsza niz przed ciaza,mam ladny plaski brzuszek,zadnych faldek i rozstepow i powinnam sie podobac mezowi? a figa z makiem,nie podobam sie i nic tutaj to ze nie mam rozstepow i nadprogramowych kilogramow-jestem 3-4 kg, do tylu,ale on i tak na mnie nie patrzy a seksu nie bylo odkad sie dziecko poczelo odpowiedz aitorko co Ty na to??