Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownik Biurowy

Nie wiem co zrbić

Polecane posty

Gość Pracownik Biurowy

Muszę się poradzić , mianowicie moja klientka mnie kokietuje. Sprawa jest tego typu że ona jest grubo po 30 tce( na oko 37-38lat), ja mam 26 lat . Jest to pani mgr.ing babka jest tak sexowna , tak kobieca że nie spotkałem takiej nigdy zawsze szpilki , sukienka spódniczka , rajsopki , bluzeczka biała itp. . Nie wiem czy ma męża , chłopaka itp. nie ma obrączki to wiem... . Dość czesto razem pracujemy , raz-dwa razy w tyg. po 1-2 h. I co chwila dziwne słówka , wzrokiem mnie zjada , przybliza się jak jej coś pokazuje na taką odległość że nie mogę się normalnie czuć... i co się spotykamy w sprawach służbowych to pierwsze co mówi to że jej radośniej ze mna pracowac.. Pytanie następujące , czy mam coś zadziałać , zrobić jakiś ruch ...itp. aby się nie okazało że ona tylko ma taki styl życia , a ja wypale z dotyakniem rączki....powiem że mamy dużo okazji na konsumpcje , bo mam sam biuro i nieraz pracujemy do 19-20 ... dodam że aktualnie jestem wolny . :)

Gość Pracownik Biurowy
"zwal se konia i przestań" idź na forum dla pedałów i zboczeńców . Z czego wywnioskowałeś że to ściema ,....?? nie masz podstaw. To zę ty siedzisz w obsranych gaciach z garbem na plecach walisz gruche przy forum , nie znaczy że inni są tacy jak ty. Przeczytaj sobie jescze raz moją prawidzą sprawe zwal sie na monitor i to zjedz....

37 lat to dojrzała kobieta :P pracujecie razem i nie wiesz czy ma męza?:O nie mówicie do siebie?:O

Gość Pracownik Biurowy
Ona nie jest moją koleżanką z pracy , dlatego nie wiem .... ona jest moją klientką ...pracuje w biurze architektonicznym , architektura krajobrazu itp. i czasami się musimy spotkać ... 1-2 razy w tyg.

Gość Pracownik Biurowy
Nie wiem czy jest w Polsce jakieś normalne forum bez zjebów ....

Gość Pracownik Biurowy
Pomarańczowy^Skurwysyn dobra jak sobie już strzepałęś to idź wytrzyj fujare , i jak nie masz cos ciekawego do powiedzenia to nie kompromituj się ..

Pees sie juz nie mozna ładnie w biurze uśmiechać do młodych :O:classic_cool:

Gość Pracownik Biurowy
dzięki za rade, nasram na biurko papapa

Gość Pracownik Biurowy
hotfile.com.partner - chcemy dawaj więcej... dzieki za wielkie porady , jesteście specjalistami od wszysktiego - brudne majtki włożyć czy nie włozycz - moja mama ma małe cycki - mam wielkiego i co z tym zrobić na te tematy macie najwiecej do napisania , i przechwalania sie . co za forum ....:O

powiem ci z doświadczenia :P jak nie masz odwagi to daj sobie spokój ;) dojrzałe swiadome kobiety lubią konkret ;)

Gość Pracownik Biurowy
Pewnie idźcie pisać na temat spermy i o tym zę babcia sie onanizowała w kiblu zboczuchy

Gość Pracownik Biurowy
v34 - odwage mam , tylko nie mam wyczucia sytuacji , nie wiem czy dobrze odbieram sygnały ....

ty nie odbieraj sygnałów tylko sprawdzaj czyli najlepiej pytaj :P w rozmowie swobodnej mozna się dowiedziec i o stanie faktycznym i o gustach :P

pracownik spokojnie... jak się będziesz czaił z tą klientką, to jej emerytuta styknie;-) co masz do stracenia...dawaj odważnie...najwyżej cię w pysk strzeli albo zmiażdży słownie... jak taka inteligentna i z klasą, jak piszesz, to się raczej nie obrazi i współpraca wasza nie ucierpi...no może już nie będzie wam tak radośnie...

Gość Pracownik Biurowy
Pomarańczowy^Skurwysyn Vika, no nie można, bo od razu dezorganizujesz pracę administracyjną powiatu/gminy/miasta, bo taki zamiast pracować zaraz leci na forum pytać co i jak ma robić albo zacznie trzepać pod pamięciówkę w kiblu...i potem mamy jakieś kryzysy k**wa albo insze Grecje ty czytasz wogóle co piszesz.... nie będe sie zniżał do twojego poziomu .... jak to jest być cwelem, powiedz ... jak to jest być walikoniem ....

Pomarańczowy^Skurwysyn---> dlatego pracuje nawet oczu nie podnosząc znad klawiatury :classic_cool:

sunia ma rację moze też być to dla niej komplement ze młody ogierek zwraca na nią nie tylko zawodową uwagę :classic_cool:

v34, przecież to by przyjemność tylko była, jakby taki młodzian co zaproponował...;-) w ramach pracy-współpracy

sunia nie wiem mogę w tym momencie mówic tylko za siebie ;):P

Gość Pracownik Biurowy
Więc co zadziałać coś .. :) dzisiaj była i wyglądała kosmicznie ....

to się mówi "wygladasz kosmicznie ładnie " :classic_cool:

zalezy jak by jej to powiedział sunia poza komunikacja słowną jest coś takiego jak komunikat niewerbalny ;) Na mnie by podziałało ;)

no nie wiem v34...on jakoś tak wrażenie rozlazłego na mnie robi, więc nie jestem pewna, czy komunikat niewerbalny w jego wykonaniu by mnie nie powalił, bo by mi przepona nie zdzierżyła ataku śmiechu

Gość Pracownik Biurowy
v34 co maś na myśli komunikat niewerbalny ??? mam ją uwieźć ciałem ....

to w jaki sposób mówisz komplememnt samym ruchem ciała nic nie zdziałasz bo to co odbiera idzie najpierw ustami :classic_cool: Boże kuleją podstawy :O Pees nie wszystkie lecą na Twoją blachę :D:D

moze byc tak ze traktuje cię jak zwyklego młodszego kolege z pracy ;) nie wiemy ani czy est wolna ani czy wogóle interesuje ja bliskosc z młodszym partnerem :P