Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexipupka

CZY POŁYKANIE SPERMY TO NORMALNE PODCZAS STOSUNKU ORALNEGO?

Polecane posty

Gość sexipupka

HEJ mam 20 lat , jestem z facetem rok i kilka mies. Podczas stosunku oralnego mój facet chce żeby przy robieniu loda brala jego wytrysk do buzi, ja przewaznie sie zgadzam zalezy od mojego humoru , uwazam ze branie penisa i spuszczenie sie do buzi to przyjemnosc dla mnie i dla niego denerwuje mnie jednak że każe mi połykac wytrysk ... owszem dla niego jest to przyjemne ale czy dla mnie to raczej nie :) kiedys może i było fajne ale z czasem sex sie nudzi ... jak usłyszę z jego ust ''kochanie zrobisz loda z polykiem'' to aż mi nie dobrze .Po prostu mam obrzydzenie do spermy . Co mam robić POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!

Zjedz kanapkę z Almette, pomidorem, szczypiorkiem i kawałeczkiem szynki jako kropkę nad 'i' oraz zastanów się, czy rzeczywiście na wszystko trzeba się zgadzać i czy pozostajesz w zgodzie z własną osobą, gdy się jednak zgadzasz na zgadzanie się bez tej zgody własnej osoby.

Gość nie chcesz nie połykaj
w czym problem

Gość PRZERAZAJACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZERAŻAJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA JAKIE WY MACIE LUDZIE PROBLEMY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grazynaToron
Zapytaj się go czy chce w domu kobietę czy sukę?? Jak to drugie to niech weźmie ze schroniska, tam wiele psiaków oczekuje domu.

Gość do sexipupki
przed każdym połykiem pomyśl sobie że sperma to same dobre dla twojego organizmu i zdrowia składniki

Gość sexipupka
haha to jest niemożliwe :D :)

Gość PRZERAZAJACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PATRZAC NA TWOJ NICK MOZNA STWIERDZIC ZE Z GLOWA MASZ COS NIE TAK.DZIS DZIECI JESZCZE SA W SZKOLE A TY CO WAGARY???

Niunia, naprawdę musisz nas o to pytać ? Zatem jak Ci większość powie, że jak nie będziesz połykać to on Cię rzuci, to zaczniesz to robić z dżemem malinowym, żeby tylko był z Tobą ? Kochanie troszkę własnego poczucia wartości. Nie chcesz NIE POŁYKASZ i mówisz mu to porosto w oczy.

Gość do sexipupki
co jest niemożliwe? Chyba to że nie dasz rady sobie pomyśleć że połykasz samo dobre bo faktem jest że to samo dobre