Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaVa2222222222

SPALILI STUDIO TVN W SĘKOCINIE

Polecane posty

mam nadzieję że szybko odbudują lepsze, bo to moja ulubiona stacja 🖐️

jakby co to dzieńdobry tvn kręcą przy marszałkowskiej :D

a mnie takie stacje jak tvn czy polsat, wiszą jak kilo kitu. Filmów, tam oglądac sie nie da, bo od przerywania reklamami można ocipieć, no może wiadomości w miarę obiektywne

Gość Armataaaaa
powinni postawic pomnik temu kto to uczynil!!:D kocham czlowieka!!!!

Gość Armataaaaa
wiadomosci obiektywne??!!!buahaha. tak samo obiektywne jak w radiu maryja!:Dw tvn-ie zlodzieje i komuchy jada na moherow, a w drugiej stacji mohery na zlodzieji i komuchow :D

Gość VaVa2222222222
obiektywne wiadomości :) :) :) nie moge bez kitu :) :) he he

Gość nie ma to jak ploty
uwielbiam nasz polski naród, tyle w nim miłości, tolerancji dla bliźniego :( Ale w niedzielę pobiegną się wyspowiadać i od nowa to samo..

Gość PolskiNaród
dość reżimu ! mówi ci to coś panienko ?

Gość O kurczę, teraz juz wiem czemu
pis ciągle przegrywa, choc ma ponoc tylu zwolenników-czytać nie potrafią:O Toz to studio filmowe spłonęło analfabeci:O jakie waidomości?

Gość chomiczek6
filmowe ale kto tam kręcił ? peowcy ogłupieni propagandę myślą że zło omija ich wodza niczym boga

Gość jaki prezent dla szefaaaaaaaaa
Byłam w tym studio jakieś 8 lat temu na nagraniu i był to program tvn :)

Gość chyba to nie było podpalenie
a szkoda bo myślałem, że w całym kraju się zaczęło :(

a mnie takie stacje jak tvn czy polsat, wiszą jak kilo kitu. Filmów, tam oglądac sie nie da, bo od przerywania reklamami można ocipieć, no może wiadomości w miarę obiektywne filmy w swieta uwaga amerykanski ninja i zaginiony w akcji :D toz to sa produkcje idealne dla polmozgow ogladajacych ta stacje:D

Gość 888888888888888888888834
wiadomości obiektywne wymiatają

Gość w dupie
oglądam taniec z fiutami i cała prawda całą dobę wieczorem preferuje pouczające filmy o życiu oparte na faktach i reportaże pt "trup sie ściele gęsto" czy "zabij wroga"

Gość lord stront
Ja jestem ateistą, więc mogę się cieszyć :D Mam nadzieję, że nikt nie zginął, poza gwiazdami i zarządem :classic_cool:

Gość lord stront
daj spokój jacy to bliźni? to wykorzeniona z polskości postkomunistyczna zaraza nawet nie potrafię widzieć w nich ssaków a co dopiero człowieka, bliźniego

Gość w dupie
kto pisze o bliźnich ?

Gość lord stront
o bliźnich pisze nie ma to jak ploty

Gość w dupie
za dużo tvn u oglądał i sfiksował, olać zdrajce

Gość Jarek z Sękocina
ja mam film jak podkładam ogien, ale udostępnie go za kilka dni 🖐️:classic_cool:

Gość lord stront
Brawo Jarek :D Gdybyś miał problem z transportem albo opałem, to chętnie pomogę :classic_cool: w dupie Tak se tu piszemy, niby do śmiechu, ale smutne to jak cholera, co wyprawia ta "elita narodu".

Gość ed777
Ostatnio czytałem, że w okolicach stanu wojennego zrobiono przegląd lojalności wobec prl dziennikarzy i wyleciało ich ok 10% z pracy. Niedobór uzupełniono natychmiast takimi ludzmi jak np ..Monika Olejnik. Po za tym jak Jaro zapowiedział lustracje dziennikarzy w tv publicznej to stokrotka pierwsza zwiała do tvn.

Gość w dupie
straszne ale co zrobimy ? mozna tylko czekac

Gość lord stront
Olejnik była jedną z tych, które trafiły do PR3, po stanie wojennym, uzupełniając braki kadrowe i cementując jedność ideologiczną. Co ciekawe, Niedźwiecki także przyszedł do Trójki w tym okresie. Może oni nie byli na tle Dziennika Telewizyjnego, tacy źli, bo wielką polityką się nie zajmowali (Niedźwiecki tylko muzyką), ale Olejnik, dobrze wyczuła kierunek wiatru, po przełomie 89 roku. Generalnie, ci ludzie, wpisali się w układy, zależności i nigdy ich nie podważali, dlatego robili karierę. Nie chcę twierdzić, że każdy dziennikarz był szmatą, ale były czasy, gdy za bramy stoczni, strajkujących zakładów, nie bez powodu nie wpuszczano krajowych dziennikarzy. Oni generalnie działali w warunkach pewnego układu; jak będziecie lojalni, to nawet wam na więcej pozwolimy, a niektórym to i powierzymy bardziej odpowiedzialne zadania. Olejnik załapała się potem na te bardziej odpowiedzialne. Podobnie Miecugow, który na długi czas zniknął i wrócił chyba w Big Brotherze, czym mnie zadziwił, bo miałem go za kogoś kto szanuje samego siebie. No cóż Szkło Kontaktowe, pokazało kogo "szanuje" i komu służy z oddaniem. Dużo ludzi po prostu dokonało wyboru, by robić karierę pod "opieką", całej tej postbezpieki, czerwonych biznesmenów w rodzaju panów od ITI, bo oni mieli i mają duże (jak na polskie warunki) pieniądze i wpływy. No cóż bez dekomunizacji, obnażeniu agentury i funkcjonariuszy bezpieki, bez kar za zbrodnie, za niszczenie ludzi i kraju, nie było i nie będzie dobrze, przyzwoicie.

Gość lord stront
Augusitna Do mnie ta uwaga? Leczę się na depresję, to może jakoś się wybronię :D