Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatanicaaa666

zostąłam pobita za wyrazanie swoich pogladów!

Polecane posty

Gość szatanicaaa666

moja współlokatorka bez przewrwy wiesza krzyż w pokoju, ja go bez przerwy zdejmuje bo sobie nie zycze, zeby symbol zbrodniczej organizacji wisiał w pokoju, ostatnio nie wytrzymałam z wściekłości i naplułam jej na ten krzyż wtedy ona mnie uderzyła w buzie z pięści, a warto dodac ze ona jest przy kości i podbiła mi oko :-o

Gość popieram takie inicjatywy
zostalas pobita za obrazanie czyichs pogladow! dobrze ci :P

Gość Un homme fatal ;)
Dobre :) ale jakbyś oglądała klasykę Fredkina ,może byś jeszcze na coś wpadła;)

Gość lord stront
sama się prosiłaś a głupia jesteś, że hej!

Gość lord stront
Teraz z klasyki to modny jest Nergal ;)

Gość obie siebie warte
Obdukcja i na policję. A tak w ogóle to po cholerę mieszkasz z kimś, z kim nie jesteś w stanie wytrzymać? Masochizm?

wiem, ze prowo, ale nie ma czegos takiego ak 'uczucia religijne' czyje uczucia lepsze katola czy ateisty religie powiny byc zdelegalizowane tak samo jak przesadzony ateizm

Wyznawanie wiary to dość gorąca, śliska sprawa... śliska od krwi i gorąca od ognia. Choć mamy wiek oświecenia wciąż słychać szczęk oręża i zapach przemocy.

Gość Un homme fatal ;)
Nieszczęsny Holocausto ;) ale to już niech tam młodzi mają swoich klasyków.:)

Gość lord stront
Delegalizacja religii? Żadna nowość. Już wprowadzano ten pomysł w życie, nie raz, przy okazji mordując wielokrotnie więcej ludzi, niż poległo na wszystkich wyprawach krzyżowych, które nawiasem mówiąc, miały o tyle sens, że od Palestyny po dzisiejsze Maroko, zamieszkiwali nie tak dawno, przed ówczesnymi Arabami, chrześcijanie. Proponuję jeszcze zdelegalizować głupotę :classic_cool:

Gość lord stront
Fatalny My też jesteśmy młodzi. Młodzi duchem ;)

Gość on ona ono
acha czyli kruciaty sie zaczeły :}

Gość lord stront
Religia nie jest głupotą, bo jest odpowiedzią na oczywistą ludzką potrzebę wiary w coś większego i ważniejszego niż nasze życie, tu i teraz. Jeśli takiej oczywistości nie dostrzegasz, to dyskusja z Tobą nie ma sensu. Sam jestem ateistą, ale bez religijnej fobii. Krzyże mi nie przeszkadzają, w końcu mieszkam w kraju o korzeniach chrześcijańskich. Wydaje się tak wielu dzisiaj, że jak usunie się religię z życia publicznego, czy w ogóle ze świadomości ludzi, to zaraz życie stanie się lepsze i weselsze, jak to powiedział pewien "klasyk". Ten sam "klasyk", wspominał coś o zawrocie głowy od sukcesów (w tym wypadku od epatowania się "nowymi" ideami, które już dawno przegniły) który jest zapowiedzią, tego co sam "klasyk", miał na myśli.

Gość aleś ty głupiutki
:D