Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoMoNu

Poroniłam?

Polecane posty

Gość MoMoNu

Witajcie, w 27 dniu cyklu zrobiłam beta HCG bo dziwnie się czułam, inaczej niż zwykle- mdłości, ból brzucha, długie spanie i dziwne czucie w piersiach oraz kwaśny smak w buzi- wynik 21 mIU/ml. To było 16 dni od stosunku który mógł doprowadzić do poczęcia. Dzisiaj odebrałam wynik badania z 33 dnia cyklu- wynik 5 mIU/ml. Objawy dalej mam takie same, ten kwaśny smak w ustach jest okropny, jestem senna. Okres zazwyczaj mam co 35-38 dni, więc nie mogę dodac do objawów braku miesiączki. Jak myślicie, pomylili się w laboratorium, poroniłam czy co? Ktoś miał podobnie?

Gość MoMoNu
?

Gość To mogła być
ciąża biochemiczna.Skoro miałaś wynik 21 to teraz powinien być o wiele wyższy.

Gość abecadło1234
Tak, ja miałam bardzo podobnie :( najpierw BHCG - 300, a kolejna 202, później 189, 160 itd niestety :( Przykro mi :( 3maj się jakoś

Gość MoMoNu
Zrobiłam przed chwilą test ciążowy- jedna kreska, więc wynik z laboratorium wydaje się wiarygodny.. Mój lekarz przyjmuje dopiero we wtorek.. eh

Gość MoMoNu
A może znaczenie miał fakt, że pierwsze badanie robiłam na czczo, a drugie już nie? Słyszałam, że tego badania nie trzeba robić na czczo, ale może jednak miało to wpływ??

Gość To mogła być
To nie ma znaczenia.Można robić na czczo i po jedzeniu.