Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abonent Cyfrowego Polsatu

Jak to jest w innych platformach cyfrowych ?

Polecane posty

Gość Abonent Cyfrowego Polsatu

Jestem abonentem Cyfrowego Polsatu i po nie zapłaceniu w terminie opłaty abonamentowej wyświetlają mi się na ekranie telewizora komunikaty wzywające do uiszczenia zadłużenia oraz są wyłączane kanały. Mam w związku z tym pytanie do tych którzy mają np. Cyfrę + lub '' n '' . Jak to jest u was gdy nie zapłacicie w terminie abonamentu ? Też pojawiają się wam na ekranie telewizora komunikaty wzywające do zapłaty abonamentu ? Czy również wyłączają wam kanały jeżeli nie zapłacicie w terminie abonamentu ?

Gość osz przegapilam ciag dalszy
u mnie nic sie nie pojawia, nie wylaczaja tez nic mam 'n'

Gość ja mam cyfrę
i raz zapomnialam zapłacić to tylko przysłali smsa z informacją że nie zapłacono abonamentu. Nic nie wyłączali. Komunikatu o niezapłaceniu na tv nie było bo dopiero teraz wprowadzili rachunek w tv.

Gość ja86sia
ja mam cyfrę i po nie zapłaceniu ani się nic nie wyświetla ani nie zabierają kanałów, natomiast teściowa ma "n" i pojawiają się komunikaty a później potrafili raz wyłączyć kanały (bezprawnie po już po opłaceniu ale oni stwierdzili, że faksów nie przyjmują a jeszcze nic nie zaksięgowali, skończyło się wizytą u RPO bo oni żądają opłaty za ponowne włączenie bodajże 20zł, oczywiście teściowa się wykłóciła i nic nie pociągnęli)