Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimouseee

Brak energii

Polecane posty

Gość mikimouseee

Jak w temacie jakie macie sposoby ,żeby dodać sobie powera i chęć do życia w takie senne dni....czuje sie senna jakbym małą depresje miała.... zero energii i checi do działania.. z zewnatrz moze to wygladac na lenistwo a ja siły nie mam.... kawa nie działa.... co daje kopa ... ? doradźcie...

Gość mikimouseee
to na pewno ... :-) ale raczej chodzi mi o jakies suplementy , sposoby nie wiem herbaty zioła... tabletki...

zen -szen dobrze dziala .Tylko przynajmniej z miesiac. Moze masz slaba morfologie.Na wszelki wypadek jedz duzo watrobki, natki pietruszki, czerwone buraczki , orzechy . Herbata z pokrzywy .

Gość my udajemy orgazm
ooo shut up you bitch

Gość jebacserce
jedyny prawdziwy naturalny lek, który daję kopa na maxa to miłość (istnieje coś takiego ze str. kobiet? ) tak czy tak zauroczenie.. facet wtedy mogłby nosic góry co do suplementów to ja wpierdalam przed każdym trenem półtorej dawki suplementów przed treningowych np shock therapy

Gość suppperrr
yeah shut up you fucking bitch

Gość mikimouseee
Czuje sie odwodniona ... a czym więcej pije tym bardziej chce mi sie pić...

milosc ze strony kobiet czy istnieje ? A ktoz smie w to powatpiewac hmmm ? OCZYWISCIE , ze kobieta potrafi kochac prawdziwie i szczerze. Tylko wybranek musi odwzajemnic sie tym samym .

Gość mikimouseee
Po herbacie z pokrzywy kiedys wypadały mi włosy....

niemozliwe hahahh.Musialas miec malo mikroelementow, badz anemie. I to zapewne byl powod wypadania wlosow. Na wypadanie wlosow mikroelementy trzeba brac, glownie z cynkiem , wcierac plyn z witamina B w cebulki wlosow .

Gość mikimouseee
na włosy swietny okazał się revalid... teraz szukam czegos na energie super działa na mnie tiger ale nie mogę go codziennie pic.... parze włsnie herbatke z guarana zobaczymy :-)

Gość Eeerrr...
Nie ma tabletek na dodanie energii! A nawet gdyby byly, to po co faszerowac sie lekami? Najlepszym rozwiazaniem problemu jest sport, czy cwiczenia. Nie uwierzysz ile energii bedziesz miec biegajac, jezdzac na rowerze, czy plywajac. Ja cwicze regularnie i nie wazne jaka pora roku, czy pora dnia, zawsze jestem energiczna i mam ochote na robienie czegos. Mowi sie, ze cwiczenia uwalniaja tzw. "hormony szczescia" i cos faktycznie w tym jest... Tylko podkreslam, ze musi to byc sposob na zycie, a nie raz na miesiac!

Gość mikimouseee
Ale ja nie mam czasem siły z łóżka wstac a co dopiero ćwiczyc... potrzebuje powera... brał ktos power guarane?

Gość onawi
rzuc palenie......

Gość filiżanka bez uszka
Dziś też przechodziłam z kąta w kąt, aż usłyszałam ten utwór. Żeby było śmieszniej jak zaczęłam szukać kto to jest, wyczytałam , że to swiatowy przebój. Nie mogę się od niego uwolnićod pierwszego wysluchania, a teledysk powalił mnie na kolana. http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

Gość fla 177
podłącz sie do kontaktu

Gość mikimouseee
Nie pale.... znalazłam guaranę fajny środek zastepujacy kawe ... naturalny a daje takiego kopa dziś jestem wulkanem energii :-)))

Gość w myśli myśl
yerba mate :-)

Gość nedzarka
masz depresje, tak jak ja, po obudzeniu leze godzine-jestem bezrobotna- i szukam motywacji, jakiekolwiek powodu by wstac, potem zmuszam sie do higieny, a potem jest WIELKIE NIC i ciesze sie jak nadchodzi noc-cale szczescie ze dni takie krotkie i ciemne. wczesniej to jeszcze pomagaly mi muzyka i taniec, a teraz juz nawet moj pies nie potrafi mnie rozweselic- nie mam sily zyc

Gość blueyessss
nedzarka idź do lekarza bo nieleczona depresja pogarsza sie ... sa naprawde super leki, które daja energie i chec do życia podnaszac poziom serotoniny świetna jest asentra..... po juz 2 tyg daje świetny efekt a jak masz wiecej checi do zycia to i praca szybciej sie znajdzie...a tak kółko sie zamyka serio skorzystaj z mojej rady a za miesiac nawet wczesniej bedziesz inna osoba...

Gość nedzarka
dzieki blueyess, juz naprawde nie wyrabiam, wypalilam sie chyba, bo naprawde duzo pracowalam-bardzo duzo, a teraz nic, nawet nie szukam juz, bo nie mam sily zeby wstac a co dopiero doznac kolejnych rozczarowan, wiem , wpadam w przepasc

Gość krycha888
Magnez,magnez i jeszcze raz magnez! Jezeli pijesz kawe i alkohol to wypłukujesz magnez z organizmu. Ja od jakiegos czasu biore magnez codziennie i staram się pić tylko 1 kawe i widzę ogromną róznice. Najlepiej zakupic magnez gdzie w jednej kapsułce jest jakies 250 mg, im wiecej tym lepiej. Ja teraz mam własnie taki i zawiera on tylko 67% naszego dziennego zapotrzebowania, mimo tego i tak czuje się lepiej. Duzo na ten temat nie bede pisała, poczytaj o tym i sama się przekonasz. Do tego, jak wyzej ktos napisał-SPORT! To jest mega dawka energii, pozytywnego myslenia i jakie ciało! :)

Gość krycha888
nedzerka czytałam o tym, ze brak magnezu moze równiez prowadzic do takiego stanu w jakim ty teraz się znajdujesz , moze to wydaje się banalne, ale magnez potrafi wiele zdziałac.

Gość blueyesssss
racja magnez jest bardzo ważny :-)

Gość blueyesssss
czy guarane mozna cały czas brac??

Gość gość
Miałam zdiagnozowaną depresje, nerwice natręctw, nienawidziłam samej siebie i czułam, że świat również mnie nienawidzi. Uważałam, że ludzie się mnie brzydzą, bo nie jestem w ogóle atrakcyjna i kto by mnie chciał? Czując się tragicznie szukałam wszedzie pomocy. Znalazłam stronę http://energiaduchowa.co.pl/?p=21 i zamówiłam rytuał oczyszczenia aury. Był to strzał w dziesiątkę. Kilkanaście dni od wykonania moje życie nabrało rozpędu. Zaczęłam w siebie wierzyć i co wydawało mi się wcześniej niemożliwe- znalazłam chłopaka. Dziś wspominam tamten czas jako koszmar.

Gość gośćLidka
Zdrowym i bardzo skutecznym sposobem jest stosowanie żeń szenia z np dodatkiem magnezu ;) Sama biorę aktualnie gold żeń szeń complex ( ma aż trzy różne odmiany żeń szenia i właśnie dodatek magezu) w aptece porównujac wiele podobnym preparatów ten wychodził chyba najlepiej :) Bardzo dobrze wpływa na funkcjonowanie całego organizmu, mi pomógł zniwelować efekt szybkiego przemęczania się.