Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Odwołuje cię do piosenki nr 6 którą wrzuciłem. Może cię trochę rozjaśni watę pod kopułą. chyba regulujesz sobie nastruj wyzywajac kogos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 224 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Koralgor napisał: ale masz duzo wyswietlen profilu ktos cie chyba stalkuje Pulsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Hihi oho dobrze że nie kiełbasę czy tam kaszankę z serkiem pleśniowym ohoho ale by była beczułka nioch nioch Witam moją najwierniejszą parafiankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Pulsar niemozemy o tym rozmawiac bo sie pozegnamy z kontem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 224 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: niemozemy o tym rozmawiac bo sie pozegnamy z kontem wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: wali mnie to w sumie to masz kolejne wcielenie kartofla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 224 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: w sumie to masz kolejne wcielenie kartofla moge ich wymyslec jeszcze setki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: chyba regulujesz sobie nastruj wyzywajac kogos Z tego co dobrze pamiętam, to jak podawałem swoją wagę, to stwierdziłas, że to moje IQ, ale jak ja oddaje ciosy cwaniakom, to płacz i lament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Z tego co dobrze pamiętam, to jak podawałem swoją wagę, to stwierdziłas, że to moje IQ, ale jak ja oddaje ciosy cwaniakom, to płacz i lament. bo to jednak rozmiar pytonga to tak na prawde iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: jak podawałem swoją wagę, to stwierdziłas, że to moje IQ Dobre xD jestem fanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: moge ich wymyslec jeszcze setki inne potrawy ze ziemniakuw niz kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: bo to jednak rozmiar pytonga to tak na prawde iq I jak cię wyzywałem? Słucham. 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Dobre xD jestem fanem Won do konta. Edytowano 8 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: I jak cię wyzywałem? Słucham. Won do konta. to jakis inny koralgor to pisal tu jest wielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu to smakosz sie podemnie podszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: to jakis inny koralgor to pisal tu jest wielu Ale tylko jeden, który strzela takie byki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a nad ranem roraty W trakcie drogi krzyżowej będą wspólne jęki że na raratach spowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale tylko jeden, który strzela takie byki. no dobra to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 8 godzin temu Zaraz wracam. Muszę się odurzyć kadzidłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Zaraz wracam. Muszę się odurzyć kadzidłem. na uspokojenie przyda sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: na uspokojenie przyda sie Mocne, chyba Maroko. Jestem bardzo spokojny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mocne, chyba Maroko. Jestem bardzo spokojny. czemu podrywasz kobiety najpierw rzucajac sie a potem bedac milym jak z elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: czemu podrywasz kobiety najpierw rzucajac sie a potem bedac milym jak z elka Ja nikogo nie podrywam (nie ten typ), to mnie podrywają. Dla Eli byłem miły na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: czemu podrywasz kobiety najpierw rzucajac sie a potem bedac milym jak z elka falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Nawet faceci mnie podrywają. Doktor robił pochody, ale nie mogłem tego zrobić ewce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja nikogo nie podrywam (nie ten typ), to mnie podrywają. Dla Eli byłem miły na początku. masz strategie na wyrywanie push and pull a potem biegaja za toba bo to podbija dopamine ale strasznie toksyczne taki naturaly chaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 2 Napisano 7 godzin temu Koralgor to taka Dumbo nr 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nawet faceci mnie podrywają. Doktor robił pochody, ale nie mogłem tego zrobić ewce. on nic niepisze powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 180 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: W trakcie drogi krzyżowej będą wspólne jęki że na raratach spowiedz wiedziałem, że razem rozbudzimy ten religijny żar 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: masz strategie na wyrywanie push and pull a potem biegaja za toba bo to podbija dopamine ale strasznie toksyczne taki naturaly chaj Nikogo tutaj nie podrywam i nie mam żadnej strategii. Nikt też za mną nie biega. Salowa mi tylko wbijała na priva, no i gina foty dała, ale nie byłem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Alan777 napisał: Koralgor to taka Dumbo nr 2. Podobny poziom zamulenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach