Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromny ON

Pomóżcie :-(

Polecane posty

Gość skromny ON

Witam, jestem Mateusz. Mam 19 lat. Mam pewien problem, który trwa juz ok. 9 miesięcy. Mianowicie zakochałem się w pewnej dziewczynie o super pięknych oczach.. Zyje juz prawie 20 lat ale nigdy nie widzialem piekniejszego spojrzenia. A jej uśmiech to też magia. Jestem dosyć atrakcyjnym facetem i nie mam problemów z kobietami (co nie znaczy ze bawie sie nimi czy "zaliczam" co popadnie). Szanuje kobiety, Ich potrzeby itp. Ale do KLAUDII nie potrafie w zaden sposob zagadac. Probowalem na wszelkie sposoby. Nawet ostatnio zakumplowalem sie z jej przyjaciolkami a nawet z najlepsza przyjaciolka i nic... Dostalem tylko info, ze ona "unika" facetów, bo ma powodzenia u chlopakow, a nie chce sie dac pierwszemu lepszemu zwykle oczarowac czy zbarejowac. To juz trwa ok. 10 miesiecy. Ona chyba nadal jest sama, ale ja nadal mysle jak ją do siebie przekonać.. Wiem, że gdybym był z nią, to byłbym najszczęśliwszym facetem na tym świecie. Moze wy jakos doradzicie. Przesiaduje tutaj sporo kobiet, wiec licze na was ;] jak co to prosze pytac ;)

to moze napisz do niej , zdobywajac uprzednio adres mailowy , czy domowy. W liscie napisz co czujesz , co myslisz , zapros ja do...... Moze latwiej przelamiesz sie :-D

Gość melancholiaaaa
twoja ręka ma na imię Klaudia? :D

Gość skromny ON
Tylko moge ja przestraszyc tym ze jestem w niej tak zakochany i moze podejsc do mnie tak z duzy dystansem.

Gość melancholiaaaa
nie przesadzaj. masz ją na wyciągnięcie ręki :classic_cool:

przeciez nie musisz pisac, ze nie spisz po nocach, nie jesz juz od 10 miesiecy i widzisz juz ja , jako zone i matke swoich 3ga dzieci :-P Napisz, ze nie miales odwagi wprost zagadac, ze od 10 miesiecy nie mozesz napatrzec sie na jej oczy, ktore sa glebsze od Bajkalu i piekniejsze od gwiazd, ze chcialbys ogrzac sie jej spojrzeniem , no i co ja mam Ci pisac ...... badz romantykiem do diaska !!!!

Gość Walduś 095134
pokaz jej penisa od razu sie do ciebie pierwsza odezwie no i od razu w tobie zakocha się

Gość skromny ON
nooo cos w tym jest, ale i tak moze ją to przerazić. Wiem, ze jezeli mialbym z nia kontakt typu gg.. to pozniej spokojnie moglbym "zdzialac swoje". Pomysle nad tym listem jeszcze. dzieki.

Gość uh ciężki orzech
A jak wygląda Wasz obecny kontakt, gdzie się widujecie? Masz z nią okazję rozmawiać?

Gość skromny ON
uh ciężki orzech Żadnego. Ona zmieniła szkołe i teraz jej oczy mam tylko w pamieci. Mam tylko dobry kontakt z jej przyjaciolkami, ale nic to szczegolnie nie daje.

No co y LIst?? To przestarzałe.. Zdobądź jej nr tel od koleżanki i napisz do niej ;)

Gość skromny ON
wskakuję na pierwszy lepszy stół i walę obertasa

Gość a wieecc tak
powiedz jej ze jest głupia pizda i zeby sie od ciebie odpierdoliła a odrazu bedzie za toba latac :)

Gość skromny ON
ehh.. co to za spam.. [ nie zwracajcie uwagi na glupoty ]

Gość no i co z tego ze jest ładna
mój były tez jest ładny jeden z wielu) a wiekszego debila swiat nie widział

Gość uh ciężki orzech
A ona lubi imprezować? Albo zaproś ją do klubu z przyjaciółkami albo nie wiem łyżwym, kręgle i kombinuj, żeby znaleźć moment i pogadać z nią sam na sam. Nawet jeśli to tylko moment, to już będzie okazja, żeby wziąć numer albo gg i rozkręcić tą znajomość.

Gość skromny ON
Ona bardziej taka zamknieta jest. Jedynie lubi obracac sie w towarzystwie swoich bliskich kolezanek.

Gość tak macje racje
tak zrobie

Gość uh ciężki orzech
Nie rozumiem. To jak zaproponujesz kręgle, to nie pójdzie bo tylko z koleżankami chodzi?

Gość skromny ON
chodzi o to ze nie mam nawet jak jej zaprosic. Nie zna mnie wiec nie pojdzie raczej z opcym

Gość skromny ON
obcym *

Gość selllena
Postaraj się do niej dotrzeć przez wspólnych znajomych, niech osoba trzecia pogada z nią w Twoim imieniu!?

Gość skromny ON
ale co mialaby ta osoba niby powiedziec?...

Gość uh ciężki orzech
Rozumiem dlatego właśnie możesz zaproponować jej koleżankom, żeby zabrały ją ze sobą i żebyście razem spędzili gdzieś czas.

Gość skromny ON
Aktualizuje. Udało mi się poznać Klaudie. Spotykamy sie itp wszystko idzie w dobrym kierunku :) Piękna jak zawsze ^^

Gość cfjkfjkfuiue7
ja Ci radze poprostu sie z nia spotykac.....na mnie podzialal moj M :) on sie we mnie zakochal od pierwszego wejrzenia spotykalismy ale jako kumple ktos mowil ze my bedziemy razem ale pomyslalam ze oszalal bo to nie mozliwe nie z mojej strony ale pasowalismy idealnie te same mysli te same ruchy tak samo swirnieci co mowic dalej.....i zakochalam sie po uszy:) czasem jest tak ze jak nie szukamy czy nawet nie pomyslimy o tej osobie jako o zwiazku to tak sie staje wlasnie:) ja proponuje poprostu sie umawiac jako przyjaciele nie naciskac bo to odstrasza!!!!!! Wkurzalo mnie jak facet byl nachalny pokaz ze jestes wartosciowy a napewno bedzie twoja:) powodzenia

Gość skromny ON
No dzieki za rade :D masz jeszcze jakies? :) Bo ja chyba te troche na sile probuje cos u niej wzbudzic... Ja z nią jestesmy identyczni chyba pod kazdym wzgledem :D

Gość skromny ON
Ogolnie tez bardzo sie ciesze z kazdej rozmowy czy spotkania, ale podswiadomie chce zeby to przyspieszylo. Poza tym jest wspaniale. Ona jest chyba najskrytszą osobą ktorą znam (tak jej kolezanki o niej mowily), ale powiedziala o sobie wszystko chyba w 5 dni.

Gość skromny ON
z gory dzieki :)

Gość cfjkfjkfuiue7
badz cierpliwy a napewno bedzie Ci to wynagrodzone...musisz tez pokazac ze mozna na Ciebie liczyc....wez ja na kolcje gdzies do pubu na bilard na konie cos czego nigdy nie robiliscie my np zaczelismy grac w tenisa ziiemnego tez wspaniale chwile kupa smiechu jest co wspominc:) chodzi o to aby wspominala tylko Ciebie ze tylko z Toba cos robila