Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannah

fajny chłopak, ale naprawdę brzydki.. :(

Polecane posty

Gość Adriannah

wpadłam w oko koledze, który z charakteru jest super chłopakiem, pełnym poczucia humoru, towarzyskim i inteligentnym, aczkolwiek z twarzy odrażający :( ja wiem, że uroda się nie liczy, a charakter, ale zawsze miałam( i mam do tej pory) problem z tym, co ludzie powiedzą.. przejmuję się opinią innych i nie chciałabym, żeby za plecami mówili, że mam brzydkiego chłopaka.. nie zlińczujcie mnie za to, ale naprawde nie wiem, co mam robić.. potem będę żałowała, a mam okazje w końcu mieć chłopaka, wyjść do ludzi i być szczęśliwą... czy wy zwracalibyście uwagę na takie detale?

Gość piekna blondyneczka:)
dla mnie wyglad ma istotne znaczenie ale nie jest na pierwszym miejscu i mysle ze moglabym byc z brzydkim chlopakiem. ale chyba nie z odrazajacym? co jest w nim odrazajacego?

Gość tylko z toba udaja
detale???? A pociaga cie seksualnie?

Gość lqqqqq
uroda ma znaczenie, bo musi ci się podobać. W innym przypadku nic z tego nie będzie

Gość tylko z toba udaja
detale????? a pociaga cie seksualnie?

Gość ja pierniczę nie cierpię koszm
no generalnie liczyć się powinien charakter, ale pożądanie też jest ważne, żeby się sobie podobać ja wyznaję zasadę że facet ma przyciągnąć wyglądem, a zatrzymać charakterem :) mam nadzieję że się taki znajdzie :)

Gość hwdpxx
a kochasz go? jak odpowiedź na to pytanie jest NIE to daj mu spokój po pierwsze zranisz go po drugie biedak będzie musiał znosić egoistycznego debila

Nie potrafiłabym byc z facetem , który mi się nie podoba fizycznie.. Mój jest mega przystojny, jak masz takie oawy i masz sie go wstydzić to lepiej się w to nie pakuj, bo nie będziesz szczęśliwa. Jakby się wygląd dla Ciebie nie liczył to byś sie nad tym nie zastanawiała, ale niestety to nie ejst chyba chlopak dla CIebie..

Gość Adriannah
ma trądzik na twarzy, dosyć sporych gabarytów.. ;p:( póki co mnie nie pociąga fizycznie, bo mam trochę obaw, ale pomijając to jest okej ;) i nie jestem egoistyczną debilką, autora tego komentarza wysyłam do nabijania dalszych leveli TIBI...

Gość Adriannah
ehh :( no nic, może kiedyś znajdę tego właściwego.. :( ;)