Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikkkus

Krotka elegancka sukienka..czy to mozliwe przy mojej figurze?

Polecane posty

Gość Vikkkus

Jestem niska a dokladnie mam 1,60cm,nie gruba lecz mam udko,wiekszy kawaleczek tylka,biust do sywetki ogolnie spoko i taki ciuke brzusio...Niby spoko ale ciezko mi zdecydowac jaka sukienka bylaby ''dla mnie'' ...dodam ze mam dosc umiesnione lydki przy ktorych jak patrze na krotkie sukienki odrazu mysle ze to nie dla mnie. Prosze pomozcie mi, bo nie wiem co by wygladalo dobrze a co zle,mi moze sie podobac albo nie a w realu moze byc calkiem odwrotnie...

Gość odrowąż
nie opowiadaj, nie jesteś niska, fajny wzrost jak dla kobiety a sukienka wyciągnie figurę, jestem ZA :)

Gość Gosc
Najlepiej gdybyś podała swoją wagę. Ale wydaję mi się, że raczej możliwe.

Gość SpicyMakesMeHot!
ok 60kg tez..hahah pamietam bo waga do wzrostu podobna,ja ogolnie lubie siebie chodz czasem wpadam w kompleksy nie potrafie kupic sobie cos krotszego itp bo widze manekina na ktorym stroj idealnie lezy. Mimo ze podoba mi sie dane ubranie. 1,60cm wzrost waga 60kg. Mieszkam w anglii wiec powiem wam mieszcze sie w rozmiarze 10.I dol i gora. :( :(

masz 1,60cm? :D:D:D:D Czyli 1 cm i 6 mm xddd Koleżanko, pisze się albo 1,6m, albo 160 cm :D

też noszę angielską 10, chociaż jestem od Ciebie 20 cm wyższa ;) jak najbardziej możesz założyć mini. kiedyś, dawno temu, czytałam jakiś artykuł, w którym było wyraźnie napisane, że jeśli kobieta nie ma super szczupłych nóg, to najlepsze dla niej długości to maxi oraz mini. a jeśli mini, to koniecznie z butami na wysokim obcasie, bo wysmuklają nogi (byle nie takie szpile, w których stopa jest na sztorc - skoro masz mocno umięśnione łydki, takie buty bardzo te mięśnie uwypuklą niestety). co do ubrań na manekinach, modelkach, koleżankach - zawsze trzeba mierzyć. czasami ciuch na manekinie wygląda bosko, a jak się go założy totalna beznadzieja i odwrotnie. nie raz zdarzało mi się wziąć do przymierzalni coś, co wyglądało mało zachęcająco, ale np. cena była niska i tak z braku laku mierzyłam i voila :)

Gość blondyna 333
Przy umięśnionych ( oczywiście zależy w jakim stopniu) łydkach krótka sukienka nie wygląda dobrze

Gość gość
ty jestes facetem a udajesz kobiete dlaczego?