Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otello marinello z gorzowa

dziewczyny, co was najbardziej kręci w facetach?

Polecane posty

Gość dawwwww2
Charakter/ Osobowość: Nie nakurw1a 24 h na dobę w gry na konsoli/kompie! wrr :o Inteligencja! Wykształcenie! Musi być szalony, zero zamulania. Poczucie humoru . Wygląd : Schludny Jak dla mnie prawdziwy facet zaczyna się od 180 cm. Dłonie Twarz Tyłek ;)

Gość wwerttrewer
szczerość lojalność pokrewność dusz szacunek mądrość

poczucie humoru obiektywizm inteligencja ciekawość i coś z wyglądu: długie, zadbane włosy.

Gość szczerze mowiac
usmiechniety grzeczny inteligentny czuly delikatny

Gość ciekawa jestem nooo :)
hej! I jak tam wasze spotkanie przebiegło?? Podeszłas do niego? Napiszcie cos :)

Gość Daaaagmara90
Wybrałam się więc na 10:30 na stare miasto. Z biciem serca kierowałam się w kierunku Kolumny Zygmunta. Z daleka dostrzegłam kilka osób stojących pod Kolumna Zygmunta, wśród nich dwie młode dziewczyny no i wysoka, postawna sylwetka mężczyzny skierowana w stronę Krakowskiego Przedmieścia. Widziałam ją z boku, ponieważ szłam od strony mostu. Długi, ciemny płaszcz, wysoki wzrost - pomyślałam w pierwszej chwili - to ON... W pewnym momencie obrócił się w moim kierunku, a ja starałam się niczego nie zdradzić, dlatego zmieniłam nieco kierunek i udawałam, że go nie wiedzę. Gdy byłam kilka metrów od niego,kątem oka ujrzałam jego twarz. MANalfa100%, a dokładnie Paweł, jest rzeczywiście bardzo przystojny! Obeszłam go nieco onieśmielona niedużym łukiem i stanęłam z jego drugiej strony tak by nie był zwrócony centralnie w moim kierunku. Kiedy mierzyłam go wzrokiem, on gwałtownie obrócił głowę w moją stronę z uśmiechem na twarzy, a ja w wpatrzona w jego oblicze również się uśmiechnęłam. Ma naprawdę ładny uśmiech, wręcz zniewalający. I do tego to spojrzenie, pełne spokoju i pewności siebie. Ja jako pierwsza wykrztusiłam pierwsze słowo, powiedziałam - cześć. On natychmiast zrobił krok w moim kierunku i się przedstawił. Spodobaliśmy się sobie nawzajem. Nie ukrywam, ze dostałam od Pawła moc komplementów. Nie spodziewałam się, że facet z kafe okaże się tak atrakcyjną osobą, zarówno pod względem fizycznym jak i intelektualnym. Znaleźliśmy już szereg wspólnych tematów i będziemy oczywiście kontynuować znajomość. Szczegóły pozostawiam oczywiście dla siebie :-)

Gość MANalfa100%
O widzę, że już daga się wypowiedziała w tej kwestii. :P Chciałbym tylko dodać, że zostałem naprawdę mile zaskoczony. Raczej nie przypuszczałem, że ktoś w ogóle podejdzie do mnie. " Ma naprawdę ładny uśmiech, wręcz zniewalający. I do tego to spojrzenie, pełne spokoju i pewności siebie." Dobra, dobra już wystarczy tego słodzenia. To ja jestem od częstowania. :-) Pierwsze co zrobiłem po powrocie do domu, to odpaliłem kompa w celu znalezienia profilu Dagmary K. na facebook'u :-) Już nawet wiem kto mi się dzisiaj przyśni w nocy :-)

hmm niech pomyślę ;-) Przemierzam Pola i lasy wyjęła mi z ust moją wypowiedź ...dodam uśmiech :)

Gość ciekawa jestem noooo :)
o to fajnie :) życze powodzenia w dalszej znajomosci :) jednak przez neta jez mozna się fajnie zapoznac :) pozdrawiam

Gość rff3r3
1. głos - wysoki, męski, sexi - to mnie na maxa kręci wszystko mi "staje":P. Jak mi facet sepleni albo mówi jak baba to cycki mi opadają i odechciewa mi się od razu. 2. wzrost- musi być wysoki przy takim czuje się pozornie bezpiecznie i kobieco jak mała kruszynka. 3. poczucie humoru- najlepiej sarkastyczne to świadczy o dystansie do siebie i inteligencji a to strasznie kręci 4. zaradny życiowo tzn. zawsze znajdzie wyjście z patowej sytuacji 5. opiekuńczy- interesujący się mną nawet czasami nadto :) to jest takie urocze